Fotbal international

Atletico Madrid – Club Brugge 3-1. Griezmann a rezolvat victoria spaniolilor!

Atletico Madrid  Club Brugge 31 Griezmann a rezolvat victoria spaniolilor

Partida Atletico Madrid – Club Brugge s-a jucat miercuri pe noul şi modern stadion al spaniolilor, Wanda Metropolitano, în cadrul celei de-a doua runde din grupa A a Champions League. Atletico are trei puncte după succesul reuşit în prima etapă pe terenul lui AS Monaco, dar pentru care a tremurat, pentru că monegascii au condus cu 1-0. Club Brugge nu a jucat rău acasă cu Borussia Dortmund, însă un gol norocos al germanilor a fost suficient pentru victoria acestora. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

UPDATE, ora 23:55 / S-a terminat meciul Atletico Madrid – Club Brugge 3-1.

Min. 90+4 / GOOOOOOL Atletico Madrid! Koke a marcat.

Min. 67 / GOOOOOOOL Atletico Madrid! Griezmann reuşeşte dubla.

Min. 40 / GOOOOOOOL Club Brugge! Groeneveld a marcat cu şut în forţă de la peste 25 de metri.

Min. 28 / GOOOOOOL Atletico Madrid! Griezmann a deschis scorul cu un şut plasat din interiorul careului.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Atletico Madrid – Club Brugge.


UPDATE, ora 21:15 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Atletico Madrid – Club Brugge.

Atletico Madrid: Oblak – Arias, Godin, Gimenez, Lucas – Lemar, Thomas, Saul, Koke – Griezmann, Costa

Club Brugge: Letica – Poulain, Mechele, Denswil – Vlietinck, Vormer, Groeneveld, Rits, Vanaken – Wesley, Schrijvers


Atletico Madrid – Club Brugge poate fi urmărit pe Fanatik.ro

Meciul Atletico Madrid – Club Brugge nu este televizat în România la nici unul dintre cele trei posturi care au obţinut dreptul de difuzare a partidelor din actuala ediţie a Champions League. Intrând pe  www.fanatik.ro veţi putea fi la curent cu toate fazele importante ale meciului și veţi putea vedea în format video toate golurile. Partida pare, la prima vedere, una lejeră pentru trupa lui Diego Simeone, dar antrenorul argentinian a atras atenţia elevilor săi că în fotbalul de astăzi nu mai există adversar facil şi meci uşor şi cine gândeşte astfel se poate păcăli rău de tot pe propria piele. Totuşi, analizând valoarea celor două loturi, pare o misiune imposibilă pentru fosta echipă a lui Dorin Rotariu să iasă neînvinsă din acest meci. Singura problemă pentru gazde este că nu va face încasări deosebite, pentru că a fost sancţionată cu închiderea unui părţi din stadion pentru rasism şi au pus în vânzare doar 3000 de bilete.

Atletico Madrid – Club Brugge. Nu sunt probleme mari de lot în cele două tabere

Atletico Madrid -. Club Brugge are toate şansele să se dispute cu cele mai bune distribuţii de ambele părţi. Cei doi tehnicieni, Diego Simeone şi respectiv croatul Ivan Leko pot folosi jucătorii de bază, ceea ce înseamnă că francezul Antoine Griezmann sau spaniolul Diego Costa nu vor absenta şi cei doi sunt armele de foc ale madrilenilor către buturile lui Letica. Dacă Simeone îşi avertiza elevii că nu trebuie să ia meciul uşor, omologul său de la Brugge a surprins în presa belgiană prin pesimismul său. Din declaraţiile lui Leko rezultă că acesta nici nu a luat în calcul dubla cu Atletico în tentativa de a prinde măcar locul 3 în grupă. Interesant este că în ultima etapă de campionat ambele echipe au avut derbyuri. Atletico a făcut 0-0 pe Santiago Bernabeu cu Real, Club Brugge a distrus-o pe Cercle, cu 4-0.

Atletico Madrid – Club Brugge echipe probabile

ATLETICO MADRID (4-4-2): Oblak –  Juanfran, Giménez, Godín, Lucas –  Koke, Rodrigo, Saul Ñíguez, Lemar –  Diego Costa, Griezmann. Antrenor: Diego Simeone

CLUB BRUGGE (4-2-3 -1):  Letica –  Denswil, Mitrović, Rits, Poulain –  Groeneveld, Vanaken –  Vormer, Vlietinck, Vossen –  Wesley. Antrenor: Ivan Leko

La Atletico singura absenţă este cea a lui Savic, un jucător important pentru apărare, dar nu de neînlocuit, în timp  ce belgienii au probleme doar cu genunchiul lui Rezael Kaveh, dar nici el nu este indispensabil.

Atletico Madrid – Club Brugge, cote la pariuri

Madrilenii sunt mari favoriţi, la o cotă de 1,30. Egalul a primit 5,50, iar o minune produsă de belgieni are valoare 11,00. Nu sunt de aşteptat multe goluri, Atletico nefiind genul de echipă care să umple sacul adversarului. La over 2,5 cota este 1,95, iar pentru over 1,5 este de 1,30. Un succes la handicap pentru gazde face 1,80, iar victoria lor şi minim două goluri marcate de Atletico are cota 1,45. Un gol pentru Club Brugge este foarte bine notat, cu 1,95.

Atletico Madrid - Club Brugge. Belgienii au pierdut primul meci, acasă, cu Dortmund.. În imagine Wesley, tricou albastru, în luptă cu doi jucători germani
Atletico Madrid – Club Brugge. Belgienii au pierdut primul meci, acasă, cu Dortmund.