Fotbal international

Atletico Madrid – FC Barcelona 1-1. Golurile lui Costa și Dembele au decis derby-ul etapei din La Liga. Video

24.11.2018 | 21:44
Atletico Madrid  FC Barcelona 11 Golurile lui Costa si Dembele au decis derbyul etapei din La Liga Video

Atletico Madrid și Barcelona au remizat, scor 1-1, într-un meci care s-a animat în ultimele 15 minute de joc. Până la golul înscris de Diego Costa în minutul 77, Atletico nu șutase la poartă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Nici Barcelona nu-și crease vreo șansă majoră de gol până la reușita lui Dembele din minutul 90, venită după o pasă de geniu a lui Messi. În prelungiri însă, s-a jucat cu garda jos, iar fiecare echipă a avut câte o șansă mare de a marca.

După 15 etape, Barcelona are 25 de puncte, iar Atletico se află la un punct în spate, cele două echipe ocupând primele două locuri din La Liga.

Min. 90 – GOOOOOOL BARCELONA! Messi îi oferă o pasă genială lui Dembele, iar acesta egalează  VIDEO AICI

Min. 77 – GOOOOOOL ATLETICO! Diego Costa înscrie VIDEO AICI

Min. 1 – A început partida

Fanii gazdelor au avut o scenografie impresionantă înainte de fluierul de start.

Atmosfera superba la Atletico - Barcelona
Atmosfera superba la Atletico – Barcelona

ECHIPELE DE START

Echipele de start Atletico - Barcelona
Echipele de start Atletico – Barcelona

Este o partidă care poate schimba ordinea în clasament în privinţa primului loc. Înaintea acestui meci FC Barcelona ocupă fotoliul de lider, după consumarea primelor 12 etape, cu 24 de puncte, dar Atletico Madrid, FC Sevilla şi marea surpriză a sezonului, Alaves, au doar o lungime în minus. Dacă Atletico va reuşi să învingă Barcelona, care vine după un mare pas fals făcut acasă, 3-4 cu Betis Sevilla, catalanii ar putea cădea tocmai pe locul 4, pentru că Sevilla e favorită acasă cu Valladolid, iar Alaves merge pe terenul unei codaşe, Leganes!

Atletico Madrid – FC Barcelona Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Partida de stadionul Wanda Metropolitano, dintre Atletico Madrid şi FC Barcelona, se joacă sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 21:45 şi este transmisă în direct atât pe Digi Sport cât şi pe Telekom Sport, dar la fel de bine puteţi intra şi pe FANATIK.RO pentru a urmări desfăşurarea meciului în format LIVE VIDEO. După El Clasico acest meci, la care se mai adaugă derbyul Madridului, sunt cele mai aşteptate jocuri ale sezonului, pentru că aceste trei cluburi concentrează cei mai buni jucători din La Liga.

Atletico Madrid - FC Barcelona La Liga. Duelul Antoine Griezmann -.Leo Messi se anunţă foarte interesant
Atletico Madrid – FC Barcelona La Liga. Duelul Antoine Griezmann -.Leo Messi

Pentru acest meci Diego Simeone va avea doi absenţi importanţi din sistemul defensiv, sistemul cheie în planul tactic al tehnicianului argentinian. Este vorba de Diego Godin şi Jimenez. De cealaltă parte Barcelona nu va putea conta pe serviciile brazilianului Philipe Coutinho şi ale belgianului Thomas Vermaelen.