Fotbal international

Atletico Madrid-Real Madrid 1-3. Los Blancos câștigă derby-ul și speră din nou la titlu în La Liga. Video

09.02.2019 | 18:53
Atletico MadridReal Madrid 13 Los Blancos castiga derbyul si spera din nou la titlu in La Liga Video
ADVERTISEMENT

Real Madrid a câștigat cu 3-1 derby-ul orașului cu Atletico Madrid, într-un meci plin de evenimente controversate. Grație acestui succes, Real a urcat pe locul 2 în clasament și e la numai cinci puncte în urma Barcelonei, care are un meci mai puțin disputate.

Atletico a căzut pe locul 3 și rămâne cu 44 de puncte.

Atletico Madrid-Real Madrid 1-3. Rezumat video

Min. 74 – GOOOOOOOOL REAL! Bale înscrie superb, iar apoi face semne obscene spre fanii lui Atletico  VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Min. 55 – Morata înscrie superb, dar golul este anulat după o nouă intervenție VAR. Atacantul lui Atletico s-a aflat într-o poziție milimetrică de ofsaid

Min. 43 – GOOOOOOOL REAL! Sergio Ramos înscrie, iar apoi îi imită modul de celebrare lui Griezmann  VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Min. 41 – Penalty Real! Gimenez îl faultează pe Vinicius, iar arbitrul dictează lovitură de la 11 metri. Din nou o fază controversată, luată cu intervenția VAR.

Min. 25 – GOOOOOOOOL ATLETICO! Griezmann egalează după o fază controversată, precedată de un fault asupra lui Vinicius, trecut cu vederea însă de VAR  VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Min. 16 – GOOOOOOOOL REAL! Casemiro deschide scorul VIDEO AICI

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Atletico Madrid - Real Madrid
Echipele de start Atletico Madrid – Real Madrid

Meciul Atletico Madrid – Real Madrid se joacă sâmbătă, 9 februarie, cu începere de la ora 17:15, în cadrul etapei a 23-a din La Liga. Este după El Clasico FC Barcelona – Real, cel mai așteptat meci, un meci care împarte capitala Spaniei în două și orgoliile în cele două tabere sunt foarte mari. Real vine după un rezultat bun în prima manșă a semifinalei Cupei Spaniei, la Barcelona, egalul de 1-1 și are un moral ridicat. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În ierarhia din La Liga lider, destul de confortabil, este FC Barcelona, cu 50 de puncte. În următoarele poziții se află Atletico Madrid, 44 puncte și Real Madrid, 42. Practic, o victorie a galacticilor ar însemna urcarea pe locul secund. Atletico a întrerupt etapa trecută o serie de trei succese la Sevilla, unde a fost învinsă de Betis cu 1-0, în timp ce Realul are patru meciuri la rând câștigate.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid – Real Madrid Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida Atletico Madrid – Real Madrid are loc sâmbătă, 9 februarie, de la ora 17:15, pe stadionul Wanda Metropolitano și contează pentru etapa a 23-a din La Liga. Acest foarte interesant război de orgolii al Madridului va putea fi vizionat pe micile ecrane atât pe Digi Sport, cât și pe Telekom Sport. Și mai aveți la dispoziție soluția ca să intrați pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări disputa în format LIVE VIDEO.

Atletico are absențe importante

Diego Simeone are probleme serioase de lot înaintea acestui meci. Îi lipsesc oameni importanți din echipa de bază, cu toții acccidentați. Este vorba de fundașii Godin și Savic, de mijlocașii Saul și Koke și de vârful Diego Costa, acesta fiind o indisponibilitate mai veche. De cealaltă parte doar Marcos Llorente nu e apt de joc la Real, dar cu toate acestea casele de pariuri o văd ușor favorită pe Atletico, la o cotă de 2,50, egalul are 2,60, iar victoria Realului 3,20. În general, cu Atletico gazdă a predominat egalul, dar în 2016 galacticii au bătut la scor de forfait, 3-0, iar cu un an înainte a fost și mai rău, dar invers, Atletico reușind umilința, cu 4-0.

Atletico Madrid - Real Madrid. Francezul Antoine Griezmann e pericolul numărul pentru poarta Realului
Atletico Madrid – Real Madrid. Francezul Antoine Griezmann e pericolul numărul pentru poarta Realului
ADVERTISEMENT