Fotbal international

Atletico Madrid şi Borussia Dortmund, coregrafii stelare în Liga Campionilor. Fanii au făcut show total în optimile de finală! VIDEO

18.02.2020 | 22:25
Atletico Madrid si Borussia Dortmund coregrafii stelare in Liga Campionilor Fanii au facut show total in optimile de finala VIDEO
ADVERTISEMENT

Atletico Madrid şi Borussia Dortmund au făcut spectacol în primele meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Fanii celor două formaţii au avut coregrafii uluitoare la partidele care s-au jucat marţi.

Ce coregrafii au avut Atletico Madrid şi Borussia Dortmund în Liga Campionilor

Ultraşii lui Atletico Madrid au venit cu o coregrafie de zile mari pentru meciul cu Liverpool, manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. La una dintre tribune a tronat un mesaj imens cu “Atletico de Madrid”, cuvintele fiind despărţite de un urs, simbolul de pe stema formaţiei din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Fanii Borussiei Dortmund, cunoscuţi că fac show la fiecare meci de pe teren propriu, au realizat o coregrafie cu ajutorul mai multor cartoane colorate în galben şi negru. Nemţii se duelează cu PSG în optimile de finală.

Peluza, celebrul “Zid Galben” a format un mozaic pe care se putea citi “BVB 09”, în timp ce la una dintre tribune a apărut mesajul “Dortmund”, realizat tot cu ajutorul unor cartoane în culorile clubului.

ADVERTISEMENT

Microbiştii au lăudat coregrafia Borussiei Dortmund

Fanii fotbalului au luat cu asalt Twitter-ul după spectacolul făcut de fanii Borussiei Dortmund. Aceştia au lăudat coregrafia realizată de nemţi, care i-au mai impresionat pe microbişti şi în meciurile din faza grupelor.

“Signal Iduna Park este cel mai intimidant stadion din lume”, “Magnifică coregrafia de la Dortmund”, “Mozaicul lui BVB este uluitor, nu-ţi poţi lua ochii de la el”, “Mereu surpind ultraşii Borussiei”, au fost câteva dintre reacţiile de pe Twitter.

ADVERTISEMENT

“Atmosferă superbă la Madrid şi la Dortmund, aşa cum ne aşteptam în fazele eliminatorii din Liga Campionilor. Atletico are un baner masiv la una dintre tribune”, au scris jurnaliştii de la BBC.

Ultraşii lui PSG au avut probleme înainte de meciul cu Borussia Dortmund

Peste 800 de fani ai lui PSG au făcut deplasarea pentru meciul cu Borussia Dortmund, iar ultraşii francezi au avut probleme atunci când trecut graniţa în Germania. Aceştia au fost percheziţionaţi timp de şase ore, motiv pentru care au ajuns cu întârziere în Dortmund.

ADVERTISEMENT

“După cinci ore de detenţie, în condiţii inacceptabile şi trataţi ca nişte câini, plecăm spre Dortmund. Suntem suporteri, nu criminali. Să nu cedăm provocărilor”, a fost mesajul lui Mabille Romain, lider al facţiunii Collectif Ultras Paris.

ADVERTISEMENT