Video. Diego Godin, accidentare gravă cu Valencia! A rămas fără trei dinţi

Tibi Demeter   
in Fotbal international
05/02/2018, 11:07
Video. Diego Godin, accidentare gravă cu Valencia! A rămas fără trei dinţi

Fotbalisutl echipei antrenate de către Diego Simeone s-a accidentat la o fază fixă, după  ce a fost lovit involuntar, cu capul, de fostul portar al Fiorentinei, Neto. Goalkeeper-ul brazilian a încercat să respingă o minge venită de la Griezmann, în momentul ciocnirii cu Godin.

În ciuda faptului că este cunoscut de fanii fotbalului ca unul dintre cei mai duri fundaşi din lume, Diego Godin nu a rezistat impactului şi a fost schimbat de către Diego Simeone. Uruguayan-ul a fost înlocuit cu Juanfran în minutul 48

Atletico Madrid – Valencia 1-0. Gazdele au profitat de paşii greşiti ai lui Real şi Barca

Trupa antrenată de Simeone a câştigat la limită, 1-0, datorită unui gol marcat de argentinianul Juan Angel Coreea,  în minutul 59. Madrilenii s-au apropiat în acest moment la 9 puncte de Barcelona şi au un avantaj de 9 puncte faţă de Valencia şi 10 faţă de Real Madrid.

Diego Godin, 31  de ani, s-a ales cu o  traumă puuternică şi a pierdut trei dinţi în partida cu Valencia. Fundaşul central al lui Atletico Madrid se află deja la al optulea sezon în tricoul echipei de pe Wanda Metropolitana, fiind unul dintre cei mai iubiţi jucători.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, ofertă oficială pentru Luka Zahovic! Sumă uriaşă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.