Atletico Madrid, megapetrecere la inaugurarea arenei Wanda Metropolitano. Cât va dura show-ul

Vicentiu Dinescu   
în STIRI INTERNATIONALE
14/09/2017, 17:01
Atletico Madrid, megapetrecere la inaugurarea arenei Wanda Metropolitano. Cât va dura show-ul

Oficialii clubului Atletico Madrid au anunţat o megapetrecere cu ocazia inaugurării arenei Wanda Metropolitano la meciul de sâmbătă cu formaţia Malaga. Festivităţile de inaugurare, care vor cuprinde concerte, întâlniri cu foste glorii şi activităţi pentru copii, vor începe la ora locală 11.30, pe platforma din apropierea stadionului, şi se vor încheia după meciul programat la ora locală 20.45.

Estadio de la Comunidad de Madrid, Estadio Olimpico de Madrid sau Estadio de La Peineta, cum a fost numită arena, a apărut în 1993 şi a fost închis în 2004, pentru a lăsa loc unui stadion în vederea Jocurilor Olimpice din 2016. Cum Madridul nu a câştigat organizarea JO, clubul Atletico a reuşit să obţină dreptul de a reconstrui arena, iar lucrările au costat 240 de milioane de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Atletico a jucat în deplasare primele trei meciuri din campionat

Marca a scris că stadionul este departe de a fi gata în totalitate în acest moment, dar Atletico este nevoită să joace aici, pentru că Vicente Calderon va fi demolat în scurt timp. Lucrările la noua arenă vor continua până la finalul anului. Din cauza întârzierilor lucrărilor de construcţie, Atletico Madrid a solicitat să joace doar în deplasare în primele trei etape, cu Girona, Las Palmas şi FC Valencia.

Sâmbătă, în campionat, cu Malaga, Atletico Marid se mută în noua casă, o arenă de 67.703 de locuri, care poartă numele sponsorului chinez Wanda, a cincea din istoria de aproape 115 ani a clubului. Elevii lui Diego Simeone nu au început de sezon prea reuşit în Primera Division, reuşind doar o victorie şi două remize în primele trei etape. Atletico se află pe locul şase în clasament, la patru puncte în urma liderului FC Barcelona.

Închide ×