Fotbal international

Video şi foto. Atletico – Real Madrid, derby fără gol. Ramos, fractură nazală

Derbyul capitalei Spaniei s-a încheiat fără goluri, un 0-0 care convine de minune Barcelonei, desprinsă acum la zece lungimi în faţa celor de la Real. Partida a fost presărată cu multe durităţi, Sergio Ramos ieşind cu faţa însângerată şi cu fractură de sept nazal.
18.11.2017 | 18:45
Video si foto Atletico  Real Madrid derby fara gol Ramos fractura nazala

UPDATE: ora 23:45 S-a terminat nedecis şi fără a se marca măcar un gol marele derby al Madridului, primul disputat în noua casă a lui Atletico, Wanda Metropolitano. Real a dominat mai mult, a ratat mai mult, portarul Oblak a apărat excelent, iar Cristiano Ronaldo şi colegii lui au reclamat nu mai puţin de trei penaltyuri neacordate de central. La primul, în minutul 26, Lucas Hernandez l-a lovit cu gheata în faţă pe Sergio Ramos într-un duel pentru balon în careul lui Atletico. Sergio Ramos a suferit o fractură de sept nazal şi a fost înlocuit la pauză cu Nacho. Totuşi, Hernandez a încercat să lovească balonul, nu a vrut să facă fault. La al doilea nici nu poate fi vorba de henţ, mingea lovindu-l pe Juanfran în zona coastelor. Al treilea ar putea fi singurul de discutat, petrecut în ultimul sfert de oră, mingea lovindu-l în mână pe Godin, la şutul lui Ronaldo. Foarte slab arbitrajul luiFernandez Borbalan, care nu a dat nici galben lui Correa, care l-a călcat pe cap pe Benzema şi nu l-a eliminat pe Savic pentru un atac grosolan. VEZI FOTO

Atletico  – Real  LIVE STREAM Primera Division. Derbyul Madridului este un meci extrem de important pentru ambele echipe, mai ales pentru cea a lui Zinedine Zidane, care se află la opt lungimi de liderul şi rivalul de moarte Barcelona şi un alt eşec ar compromite în mare măsură, încă de pe acum, şansele la păstrarea titlului. VEZI MECIUL LIVE ONLINE 

Atletico  – Real  LIVE STREAM Primera Division. Marea problemă pentru antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, este faptul că niciodată în cariera sa, de jucător şi de antrenor, nu a reuşit să bată echipa campioană la zi! De şase ori a pierdut sau a făcut egal ca fotbalist, de nouă ori ca antrenor. Ori, acum, Real vine exact din postura echipei campioane. Mai mult, sunt 11 partide de când Atletico nu a mai obţinut victoria, evident totul se referă la meciurile în care los colchoneros au statu de echipă gazdă, în faţa lui Real Madrid. Ultimul succes cu Real campioană datează tocmai din sezonul 1980-81!

Atletico  – Real  LIVE STREAM Primera Division. Evident, acest meci este şi unul al liderilor celor două echipe, ambii cu un start de sezon mult sub posibilităţile lor. Antoine Griezmann a marcat doar trei goluri, iar dincolo Cristiano Ronaldo are cea mai neagră perioadă de când e la Madrid, un singur gol reuşit, dar e adevărat ca a şi lipsit patru meciuri datorită suspendării de cinci etape.

Griezman contra Ronaldo, duelul starurilor în Atletico  – Real

Atletico  – Real  LIVE STREAM Primera Division. Cei mai eficienţi jucători, în raport cu numărul de apariţii şi reuşitele lor, ghanezul Thomas Partey la Atletico, 4 goluri şi Dani Ceballos la Real, cu trei reuşite, vor fi pe bancă. La acest moment Real pare a avea omul cheie în Isco. Real e o echipă our ofensivă, care doar cu Betis nu a înscris în ultimele 19 meciuri, Atletico se închide bine, iar portarul Oblak, probabil cel mai bun din Primera, a avut şapte meciuri fără gol primit.