Fotbal intern

Atmosferă incendiară pe Arena Națională, la derby-ul FCSB – U Craiova. Galerie foto

Galeria Craiovei in meciul de fotbal dintre FCSB si Unversitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 24 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – U Craiova este derby-ul finalului de sezon regulat în Liga 1 Betano. Roș-albaștrii întâlnesc Craiova pe Arena Națională din București, iar la meci sunt prezenți peste 20.000 de spectatori, dintre care și peste 3.000 de spectatori ai Craiovei.

Oltenii au venit la meci să își susțină echipa favorită și au făcut spectacol la începutul partidei. Galeria Craiovei a dat foc la mai multe torțe în culorile alb-albastre și au reușit o coregrafie destul de impresionantă la începutul partidei, când s-au folosit de fularele cu însemnele trupei din Bănie. De partea cealaltă, Peluza Roș-Albastră nu a avut nimic special, dar a venit în număr mare pentru derby-ul cu Craiova. VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI!

Atmosferă de derby pe Arena Națională, la FCSB – U Craiova

Galeria FCSB-ului la meciul jucat de favoriți împotriva celor de la Universitatea Craiova

A fost un drum plin de peripeții pentru fanii olteni în București. O parte dintre ei au mers cu trenul în Capitală, în timp ce alți fani au mers cu autocarul. Mai mult, fanii olteni au dat bătăi de cap autorităților, după ce au aprins torțe la o benzinărie de la kilometrul 90 al autostrăzii București – Pitești.

A fost o luptă de la distanță între cele două peluze și înaintea meciului. Cele două galerii s-au luat la mișto pe rețelele de socializare, înainte de meciul de duminică.