Sport

Așa s-a trăit cea mai nebună noapte de la Ovidiu! Imaginile bucuriei pentru Gică Hagi și Farul după victoria cu FCSB și titlul în SuperLiga. Foto+Video

Farul - FCSB e meciul sezonului în SuperLiga. În cazul unei victorii, echipa lui Hagi este matematic campioană. Organizatorii s-au pregătit deja de petrecere.
22.05.2023 | 01:00
Asa sa trait cea mai nebuna noapte de la Ovidiu Imaginile bucuriei pentru Gica Hagi si Farul dupa victoria cu FCSB si titlul in SuperLiga FotoVideo
Nebunie la Ovidiu după ce Farul a câștigat titlul în SuperLiga! Suporterii au intrat pe teren, printre jucătorii FCSB aflați la pământ. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
21-05-2023
22:12

Imaginile bucuriei câștigării titlului de către Farul

A fost spectacol total la Ovidiu după câștigarea titlului de către Farul Constanța. FANATIK a fost prezent la derby-ul cu FCSB și v-a oferit cele mai proaspete informații și cele mai tari imagini de la noua încoronare a „Regelui” Hagi.

Pe teren a fost nebunie după ultimul fluier al lui Radu Petrescu. Fanii „marinarilor” au invadat terenul pentru a se bucura alături de fotbaliști. Mai târziu, după ce s-au acordat medaliile, iar Alibec și Larie au ridicat trofeul de campioni, micuțul orășel de la malul Mării Negre a fost acapart de focuri de artificii.

21-05-2023
20:02

Suporterii Farului au dat năvala pe teren după ce echipa lui Hagi a luat campionatul

A fost nebunie pe stadionul din Ovidiu după ce Farul s-a încoronat drept noua campioană a României. „Marinarii” s-au impus cu 3-2 și, după ultimul fluier al lui Radu Petrescu, fanii echipei lui Hagi au intrat pe gazon, printre fotbaliștii căzuți ai FCSB-ului, dărmați de ratarea titlului pentru al 8-lea an la rând.

Fanii Farului au intrat pe teren după victoria cu FCSB, scor 3-2. FOTO: Fanatik

21-05-2023
18:23

Fanii Farului au aprins torțe în peluză

La începutul meciului, ultrașii din galeria Farului au făcut un frumos show pirotehnic. „Marinarii” au aprins mai multe torțe în peluza din spatele porții lui Marian Aioani.

Atmosferă de sărbătoare la derby-ul de titlu Farul – FCSB. Show pirotehnic făcut de ultrașii „marinari”. FOTO: Fanatik

Tot fanii Farului au afișat și un banner, cu mesajul „Rămâi clipă căci ești așa de frumoasă, întâia din istoria noastră tumultoasă”.

Banner afișat de fanii Farului. FOTO: Fanatik

 

21-05-2023
17:43

Fanii Farului, ironii pentru Gigi Becali

Este nebunie la stadionul orășenesc din Ovidiu. Accesul celor 230 de ultrași ai FCSB-ului s-a facut extrem de greu, ceea ce i-a nemulțumit pe suporterii Farului, care s-au revoltat că, din cauza roș-albaștrilor, se întârzie intrarea lor în tribune.

Fanii FCSB intrând în stadion. FOITO: Fanatik

Fanii mai răbdători ai Farului s-au înghesuit la fan shop-ul clubului, acolo unde s-a format o adevărată coadă.

Coadă de suporteri la fan-shop Farul Constanța. FOTO: Fanatik

FANATIK l-a surprins pe un fan simpatic al Farului, care a venit pregătit cu o pancardă prin care să îl ironizeze pe Gigi Becali. Pe aceasta era inscripționat mesajul „Bre nea Gigi, nu uita, Steaua-i jucăria ta! Forzza Farul”.

Un fan al Farului l-a ironizat pe Gigi Becali. FOTO: Fanatik

Constanța e gata de sărbătoare. Un succes cu FCSB îi garatnează Farului titlul de campioană a SuperLigii, ediția 2022-2023. Cu aproximativ două ore înainte de startul derby-ului, organizatorii s-au pregătit să îi „înarmeze” pe fanii echipei lui Hagi.

Atmosferă de sărbătoare la Ovidiu. Constănțenii, pregătiți să celebreze succesul Farului cu FCSB

Arena din Ovidiu este neîncăpătoare pentru un derby de magnitudinea celui dintre Farul Constanța și FCSB. Roș-albaștrii sunt obligați să nu piardă pentru a mai spera la titlu și în ultima etapă a play-off-ului. În caz contrar, echipa lui Hagi va declanșa fiesta.

ADVERTISEMENT

Pentru că au primit 5% din capacitate, la malul Mării Negre, ocupanta locului 2 va fi susținută de 230 de ultrași, dar și de fostul căpitan Florin Tănase, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Florin Tănase
Florin Tănase a sosit la stadion pentru Farul – FCSB. FOTO: Fanatik

De cealaltă parte, stadionul orășenesc din Ovidiu va fi colorat în albastru, iar organizatorii s-au ocupat temeinic de acest lucru. Cu mult timp înainte de fluierul de start al „centralului” Radu Petrescu, organizatorii au așezat pe scaunele tribunelor stegulețe cu însemnele Farului.

ADVERTISEMENT
stegulețe farul
Organizatorii meciului Farul – FCSB pregătesc recuzita pentru fanii gazdelor. FOTO: Fanatik

Farul U16, cu trofeul de campioană în geamul autocarului

Dacă FCSB va beneficia de sprijinul moral al lui Florin Tănase, „marinarii” îi vor avea printre susținătorii pe juniorii din Academie. În ziua marelui derby cu FCSB, Farul U16 a câștigat Liga de Tineret după o finală cu Universitatea Craiova, scor 3-2. Partida puștilor s-a disputat la Buftea, de acolo de unde au venit special pentru Farul – FCSB din etapa a 9-a a play-off-ului SuperLigii.

Juniorii Academiei Hagi au fost primiți la stadionul din Ovidiu precum niște adevărați campioni. Aceștia au ținut să se laude cu succesul obținut în Liga de Tineret pe tot parcursul drumului până la Constanța și au așezat trofeul de campioană pe bordul autocarului.

ADVERTISEMENT
trofeu farul u16
Trofeul Ligii de Tineret, câștigat de Farul U16. FOTO: Fanatik

Mai mulți fani de-ai echipei lui Gică Hagi s-au strâns să întâmpine și echipa mare a „Regelui”. Ultrașii s-au postat în fața autocarului, au aplaudat și au scandat „Farul, Farul!”, „Farul Constanța!”,  „Suntem noi, Farul suntem noi!” sau „Ne dorim această victorie!”.

Coșmar pentru FCSB înaintea meciului cu Farul

„Marinarii” au declanțat fiesta încă din noaptea premergătoare derby-ului cu FCSB. Au fost de fapt niște șicane pe care fanii Farului au încercat să le facă lui Florinel Coman & Co.

ADVERTISEMENT

Pentru deplasarea de la Constanța, roș-albaștrii s-au cazat la Hotelul Oxford din Mamaia, acolo unde nu au beneficiat de odihna cea mai optimă și asta nu din cauza condițiilor de cazare. Ultrașii Farului au dat cu petarde și artificii chiar în apropierea hotelului în care stăteau fotbaliștii rivalei la titlu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „1 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: