Fotbal international

Atmosferă de vis pe străzile din Paris! Fanii lui PSG și ai lui Napoli au cântat împreună. Video

25.10.2018 | 10:07
Atmosfera de vis pe strazile din Paris Fanii lui PSG si ai lui Napoli au cantat impreuna Video
ADVERTISEMENT

Fanii lui PSG și cei ai lui Napoli au făcut o atmosferă de vis pe străzile din Paris, înainte de confruntarea directă dintre cele două echipe, din runda cu numărul 3 din Champions League. Ultrașii ambelor cluburi au aprins torțe și au cântat împreună, demonstrând că rivalitatea în fotbal poate fi direcționată doar pe terenul de joc. PSG – Napoli s-a terminat 2-2, rezultat care a dus Liverpool pe locul 1 în Grupa C, după victoria cu Steaua Roșie Belgrad, scor 4-0.

Parc de Princes a găzduit duelul dintre PSG și Napoli, iar polițiștii au luat măsuri din timp pentru ca fanii francezi și cei italieni să nu creeze probleme pe străzile din capitala Franței. Chiar dacă în ultima vreme ne-am obișnuit cu incidente pe străzi la meciurile din cupele europene, de această dată nu a fost așa. Cele două grupări de ultrași s-au întâlnit la un moment dat pe drumul către stadion și, contrar așteptărilor, s-au salutat, au aprins torțe și au cântat împreună.

ADVERTISEMENT

Fanii lui PSG și ai lui Napoli au făcut o atmosferă de vis pe străzile din Paris

Cei care au venit însoțiți de copii i-au așezat pe umeri pentru a le oferi o priveliște mai bună, demonstrând astfel că rivalitatea din fotbal poate fi lăsată deoparte pe stradă, locul ei fiind pe terenul de joc. Torțele de culoare roșie au luminat minute bune străzile din Paris, în timp ce cântecele au răsunat pe străduțele capitalei Franței.

Campioana Franței a debutat în actualul sezon de Champions League cu o înfrângere 2-3 pe terenul lui Liverpool. “Multe lucruri s-au schimbat în jocul nostru, în stilul nostru. Mereu poți învăța din înfrângeri”, declara antrenorul Tuchel după meciul de pe Anfield. A urmat o victorie cu scorul de 6-1 în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, iar meciul cu Napoli s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT
Fanii lui PSG și ai lui Napoli au cântat împreună
Fanii lui PSG și ai lui Napoli au cântat împreună