Sport

Atmosferă de zile mari la Galați! FCSB, primită cu ostilitate de public. Mesajul acid al ultrașilor. Foto

Stadionul Municipal din Galați s-a umplut până la refuz pentru meciul cu FCSB, însă echipa lui Gigi Becali a fost primită cu ostilitate de către spectatori.
09.07.2022 | 21:49
Atmosfera de zile mari la Galati FCSB primita cu ostilitate de public Mesajul acid al ultrasilor Foto
13.000 de spectatori au fost prezenți la meciul dintre Oțelul Galați și FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la Oțelul Galați au umplut stadionul la meciul amical cu FCSB și au creat o atmosferă ca în zilele bune, cu valuri mexicane, în timpul partidei.

Mesajul acid al ultrașilor lui Oțelul pentru echipa lui Becali: „FCSB sau Steaua, oricum vă intitulați / Niciodată bineveniți în Galați!”

FCSB nu a fost primită cu flori și lauri la Galați, iar atmosfera a fost încinsă și pe teren, unde cele două echipe au jucat extrem de dur.

ADVERTISEMENT

Ultrașii celor de la Oțelul Galați au afișat un banner la peluză în spatele porții lui Ștefan Târnovanu: „FCSB sau Steaua, oricum vă intitulați / Niciodată bineveniți în Galați!”.

Peste 13.000 de spectatori au creat un spectacol care aduce aminte că nou-promovata în Liga 2 era pe prima scenă a fotbalului românesc în urmă cu un deceniu.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, fostul jucător și antrenor al FCSB, a trimis în teren doi foști campioni ai gălățenilor, Ionuț Neagu și Cristi Sârghi.

Fanii din Galați au creat o atmosferă electrizantă și au făcut valuri mexicane

Reîntoarcerea lui Mihai Stoica la Galați nu a fost de bun augur pentru FCSB, echipa fiind fluierată și înjurată de multe ori pe parcursul meciului atât de galeria Oțelului, cât și de restul spectatorilor.

ADVERTISEMENT

Fluierăturile s-au amplificat mai ales după mai multe intrări dure ale jucătorilor lui Toni Petrea. Suporterii au făcut celebrele valuri mexicane timp de minute bune.

Deși a fost schimbat încă din minutul 28, Florin Tănase a rămas minute în șir la tunel să dea autografe suporterilor din tribune.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, în revenire de formă

Florinel Coman a reușit din nou să marcheze după golul cu Zimbrul Chișinău, după ce în meciul cu CS Mioveni a fost învoit, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Proaspătul tătic a primit chiar banderola de căpitan pe parcursul meciului, după înlocuirea lui Florin Tănase și Darius Olaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Cluj: 2,40 este cota pentru “1 solist și peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT