Sport

Atmosferă electrizantă la derby-ul CSM București – Rapid! Sală aproape plină la meciul care poate decide titlul. Foto

Atmosfera spectaculoasă la derby-ul CSM București - Rapid. Deși s-a anunțat sold-out, în Sala Polivalentă au existat mai multe locuri libere.
30.01.2023 | 18:14
Imagini din Sala Polivalentă de la derby-ul CSM București - Rapid. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

CSM București – Rapid este derby-ul din fruntea handbalului feminin românesc. Cele două echipe, vecine de clasament, se luptă pe fondul unei atmosfere electrizante în Sala Polivalentă.

Atmosferă electrizantă la derby-ul CSM București – Rapid

CSM București – Rapid este cel mai așteptat meci din handbalul românesc al anului. Cele două echipe, care au un parcurs excelent în Liga Campionilor, se înfruntă în fruntea clasamentului din „Liga Florilor”.

ADVERTISEMENT

Atmosfera, așa cum se anunța, este incendiară, cu galeria Rapidului, condusă de „Bocciu”, unul dintre liderii suporterilor echipei de fotbal. În zona opusă, se află susținătorii CSM-ului care sunt înarmați cu tobe și vuvuzele.

Printre vedetele și persoanele publice prezente la meci se numără: Xavi Pascual, Oana Manea, Bogdan Voina, Florentin Pera, Ionuț Popa (CS Dinamo), Virgil Ianțu sau Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

CSM București – Rapid se dispută în fața unei săli aproape pline

În urmă cu patru zile, a fost anunțat sold-out pentru derby-ul dintre CSM București și Rapid. Este pentru prima oară după șapte ani când toate cele 5.000 de locuri ale Sălii Polivalente au fost rezervate.

În realitate, Sala Polivalentă este aproape plină, în jur de 4.500 de suporteri, însă mai sunt câteva locuri libere care nu au fost ocupate. Cristina Neagu, care recent a înscris 1.000 de goluri în Liga Campionilor, este cea mai aclamată handbalistă.

ADVERTISEMENT

Încurajările venite din partea fanilor celor două echipe sunt la limita sportivității, însă deocamdată nu au existat incidente.

CSM București și Rapid au început campania de transferuri pentru sezonul viitor

Cele două echipe au un parcurs foarte bun atât pe plan extern, cât și pe plan intern, însă cele două rivale se gândesc deja la sezonul viitor. CSM București le-a transferat pe Vilde Ingstad de la Esbjerg, Monika Kobylińska de la Brest, Laura Flippes de la Paris 92, Jennifer Gutiérrez, chiar de la Rapid și Trine Østergaard Jensen de la SG BBM Bietigheim.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Rapid s-a întărit pentru sezonul viitor cu Laura Kanor, sora geamănă a interului dreapta Orlane Kanor, care evoluează deja sub comanda lui Carlos Viver. Ultimul transfer al formației „alb-vișinie” este Lara Gonzalez, vicecampioană mondială și europeană cu Spania.

ADVERTISEMENT