Sport

Atmosferă fantastică în Sala Dinamo după calificarea în optimile Ligii. Fanii au sărbătorit cu jucătorii + imaginea zilei cu eliminații Kuduz și Frade. VIDEO EXCLUSIV + FOTO

01.03.2020 | 20:57
Atmosfera fantastica in Sala Dinamo dupa calificarea in optimile Ligii Fanii au sarbatorit cu jucatorii  imaginea zilei cu eliminatii Kuduz si Frade VIDEO EXCLUSIV  FOTO
ADVERTISEMENT

După victoria de la Lisabona, Dinamo s-a impus și în returul cu Sporting de la București, scor 26-24, și s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. În Sala Dinamo a fost din nou sărbătoare și spectacol total din partea fanilor, iar finalul partidei a găsit toată lumea într-un delir al bucuriei calificării.

Sărbătoare în Sala Dinamo după calificarea în optimile Ligii. Fanii au sărbătorit cu jucătorii

Conform tradiției, Sala Dinamo a fost din nou plină cu fani alb-roșii la un meci din Liga Campionilor. Cele peste 2500 de suflete din tribune au produs un spectacol unic pe toată durata celor peste 60 de minute.

ADVERTISEMENT

Suporterii din sala celor de la Dinamo au fost ca un jucător în plus pentru handbaliștii bucureșteni în momentele mai complicate ale partidei.

Deși a condus în permanență, Dinamo a avut și unele momente de cădere, în care lusitanii păreau să se apropie pe tabelă. Atunci, fanii ”câinilor” au ridicat numărul decibelilor și le-au ”dat aripi” dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

”Revelionul” a pornit cu adevărat după fluierul final al partidei. FANATIK a surprins imagini unice cu jucătorii celor de la Dinamo și fanii din tribune care dansează și cântă minute în șir.

Dinamo a sarbatorit minute in sir alaturi de fani calificarea in optimile Champions League! ????❤️?❤️

Dinamo a sarbatorit minute in sir alaturi de fani calificarea in optimile Champions League! ????❤️?❤️

Posted by Fanatik.ro on Sunday, March 1, 2020

Kuduz și Frade, imaginea serii în Sala Dinamo

În returul cu Sporting Lisabona, echipa lui Constantin Ştefan s-a aflat aproape în permanență la conducerea jocului.

ADVERTISEMENT

Asta s-a întâmplat în condițiile în care Dinamo a fost nevoită să joace mai bine de o repriză şi jumătate fără cel mai important om. Ante Kuduz a văzut roşu direct, apoi a mers în tribune, unde a sărbătorit calificarea alături de fanii dinamovişti.

În minutul 18, Ante Kuduz l-a faultat pe Carneiro și a fost trimis în tribune. Ulterior, de la Sporting a fost trimis în tribune Luis Frade, pentru un cot aplicat în figura lui Alouini în minutul 26.

ADVERTISEMENT

Imediat după roșul lui Frade, în Sala Dinamo s-a văzut o imagine excepțională.  Luis Frade s-a așezat în tribună chiar lângă Ante Kuduz, iar cei doi au urmărit împreună restul disputei (foto: gsp).

ADVERTISEMENT