Sport

Atmosferă fierbinte pe Arena Națională la FCSB – Dunajska Streda! Cei 40.000 de fani au aprins lumina de la telefoane în finalul meciului. Video

40.000 de fani sunt în tribunele Arenei Naționale la meciul dintre FCSB și Dunajska Streda. Asta în condițiile în care una dintre peluzele arenei este închisă din cauza incidentelor de la meciul precedent.
11.08.2022 | 20:49
Atmosfera fierbinte pe Arena Nationala la FCSB  Dunajska Streda Cei 40000 de fani au aprins lumina de la telefoane in finalul meciului Video
Peste 40.000 de fani au fost în tribunele Arenei Naționale. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT
11-08-2022
19:29

Cei 40.000 de fani de pe Arena Națională au aprins lumina de la telefoane în finalul meciului

A fost o atmosferă senzațională pe Arena Națională la meciul dintre FCSB și Dunajska Streda. Roș-albaștrii au câștigat cu 1-0 și s-au calificat în play-off, iar la final, fanii au aprins lumina telefoanelor.

VEZI VIDEO: 

FCSB a doborât recordul de asistență din ultimii ani pe Arena Națională. 40.457 de fani au venit la meciul retur împotriva lui Dunajska Streda, din turul trei preliminar al Conference League. Asta în condițiile în care peluza dinspre Bulevardul Basarabia a fost închisă din cauza incidentelor de la meciul cu Saburtalo.

Atmosferă fierbinte pe Arena Națională la FCSB – Dunajska Streda!

În peluza goală, unde stăteau de obicei ultrașii celor de la FCSB, a fost postat un mesaj: “No to racism!”, în condițiile în care UEFA a sancționat clubul din cauza unor scandări reprobabile la meciul precedent.

ADVERTISEMENT
Mesajul din peluza goală de pe Arena Națională
Mesajul din peluza goală de pe Arena Națională

Ce au scandat fanii roș-albaștrilor: “Vrem în Ghencea!”

Suporterii celor de la FCSB au scandat încă din primele minute: “Vrem în Ghencea!”, aluzie la faptul că roș-albaștrii au interzis pe stadionul nou construit în bulevardul Ghencea, deși au făcut mai multe cereri de închiriere a arenei.

VEZI VIDEO: 

Asistența uriașă i-a făcut pe fanii roș-albaștrilor să scandeze și că în tribunele Arenei Naționale sunt “40.000 de motive pentru care FCSB este Steaua”, aluzie la războiul care durează deja de 8 ani de zile pentru siglă și palmares între Armată și Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Banner-ul fanilor FCSB care se cer în Ghencea. Sursa foto: Fanatik
Banner-ul fanilor FCSB care se cer în Ghencea. Sursa foto: Fanatik

Ultrașii FCSB s-au mutat în cealaltă peluză!

Galeria roș-albaștrilor a luat decizia de a sta în cealaltă peluză de pe Arena Națională, la meciul cu Dunajska Streda, cea dinspre bulevardul Pierre de Coubertin. Peluza a fost umplută la refuz de fanii FCSB:

„Noi o stăm în partea cealaltă, la cealaltă peluză. Ne găsim noi locul și tot vom încuraja echipa, chiar și de la tribuna a doua. Am înțeles că la peluza noastră vor sta copii și femei, care vor avea intrare liberă la meci.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim atenți la meciurile din Conference League pentru că lăsăm echipa fără suporteri și au nevoie de noi să îi încurajăm. E normal ca Gigi să fie supărat și nu am ce să răspund”, a spus liderul de galerie, Gheorghe Mustață, pentru FANATIK.

FCSB are nevoie de o remiză pentru a merge în play-off-ul Conference League!

FCSB a adunat peste 25.000 de fani la confruntarea precedentă din preliminariile Conference League, cu Saburtalo Tbilisi. Roș-albaștrii au obținut calificarea după un meci nebun, încheiat 4-2, la debutul lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au câștigat meciul tur cu 1-0 și pentru a se califica în play-off-ul din Conference League au nevoie de un rezultat de egalitate în fața echipei slovace.

VEZI VIDEO ATMOSFERA DE PE ARENA NAȚIONALĂ: 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT