Fotbal intern

Atmosferă incendiară pe străzile din București înainte de FCSB – Craiova. Ultrașii „roș-albaștri”, show cu torțe în ploaie. VIDEO

08.03.2020 | 19:21
Atmosfera incendiara pe strazile din Bucuresti inainte de FCSB  Craiova Ultrasii rosalbastri show cu torte in ploaie VIDEO
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova se va juca fără spectatori, însă ultrașii „roș-albaștri” nu au ratat șansa de a crea o atmosferă de mare meci. Pe străzile din oraș, cu o oră înaintea primului fluier, câteva zeci de suporteri s-au strâns, au cântat și au aprins torțe.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 11,50 este cota pentru „Total goluri: 5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Atmosferâ incendiară în București înainte de FCSB – Craiova

Guvernul României a hotărât, pe 8 martie, ca evenimentele la care și-au anunțat prezența cel puțin o mie de spectatori să se dispute cu porțile închise, din cauza coronavirusului, răspândit din ce în ce mai mult în țara noastră.

Chiar dacă nu vor intra pe stadion la meciul cu Universitatea Craiova, suporterii celor de la FCSB s-au adunat pe străzile din București, au cântat și au aprins torțe. Momentul a fost făcut public pe pagina oficială de Facebook a „Skins Berceni”, facțiune a Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

Skins Berceni ca la inceput,pentru cine n-a stiut

Skins Berceni ca la inceput,pentru cine n-a stiut

Posted by Skins Berceni Oficial on Sunday, March 8, 2020

„Steaua bate Craiova” sau „Steaua te rugăm, astăzi vrem să câștigăm” au fost câteva dintre cântece cântate de ultrași, cu torțele aprinse în mâini.

Decizia Guvernului, considerată absurdă

La scurt timp după ce Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a anunțat că meciuri de fotbal și evenimentele care ar fi strâns peste 1.000 de persoane vor fi anulate sau disputate cu tribunele goale, suporterii celor de la FCSB și-au arătat nemulțumirea, considerând decizia una „absurdă”.

ADVERTISEMENT

În urma deciziei Guvernului Romaniei, urmată de confirmarea din partea LPF, vă anunțăm că meciul din această seară se va juca fără spectatori.

Considerăm decizia ca fiind una absurdă, venită într-un moment total nepotrivit, o decizie venită cu doar câteva ore înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT

Nu avem ce face însă, sunt lucruri care nu țin de organizarea noastră”, se arată în mesajul transmis de „Skins Berceni”.

Cu Arena Națională goală, FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc în capul de afiș al rundei secunde din play-off duminică de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT