Fotbal intern

Atmosferă încinsă la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Meciul a fost întrerupt două minute din cauza petardelor. GALERIE FOTO

Atmosfera incinsa la derbyul FCSB  Universitatea Craiova Meciul a fost intrerupt doua minute din cauza petardelor GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Cei peste 12.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 22-a a campionatul României, au creat o atmosferă incendiară.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.90 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Atmosferă încinsă la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Câteva sute de fani ai oltenilor sunt pe stadion, iar printre steagurile în colurile echipei favorite a fost afișat și unul al Revoluției. Este vorba de drapelul dinainte de 1989 căruia i-a fost tăiat stema din mijloc.

Atmosfera s-a încins în primele minute ale jocului, atunci când fanii FCSB-ului de la Peluza Roș-Albastră au aruncat cu petarde. Arbitrul Marcel Bîrsan a oprit meciul timp de două minute, iar la staţia de amplificare s-a făcut un apel către fani să nu mai arunce în teren.

ADVERTISEMENT

FCSB a cinstit eroii Revoluției

Suporterii vicecampioanei României au dorit să cinstească memoria celor căzuți la Revoluția din 1989 și au afișat un banner mare pe care scria ”Cinste lor, eroilor” și mai multe de mici dimensiuni pe care scria ”89”.

În ciuda anunțului făcut la staţia de amplificare, fanii celor de la FCSB nu au încetat și continuă să arunce cu petarde, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a mai oprit jocul. Totuși, crainicul de pe Arena Națională a mai făcut un anunț pentru ca suporterii să înceteze.

ADVERTISEMENT

Vintilă a încurcat băncile de rezervă

Partida FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 22-a a campionatului României, se dispută pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Bogdan Vintilă a oferit un moment inedit cu 20 de minute înaintea primului fluier al meciului FCSB – Universitatea Craiova. Antrenorul bucureștenilor s-a așezat pe un scaun din spațiul tehnic rezervat oaspeților, dând ”ochi în ochi” cu Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Panțîru titular

Ionuț Panțîru a început titular în meciul pe care FCSB îl joacă în compania Universității Craiova, deși era anunțat inițial rezervă. FANATIK a aflat că Dragoș Nedelcu a simțit dureri în jurul orei 14:00 și din acest motiv fundașul stânga adus de la Poli Iași i-a luat locul.

Victor Piţurcă s-a întors pe Arena Naţională din postura de antrenor după 5 ani de zile. ”Piţi” va sta pe banca Craiovei împotriva FCSB-ului, pe cel mai mare stadion al ţării. Ultimul meci al lui Piţurcă pe Arena Naţională a fost din postura de selecţioner al României, pe data de 11 octombrie 2014, împotriva Ungariei, încheiat 1-1.

ADVERTISEMENT