Sport

Atmosferă incredibilă pe Național Arena! Coregrafie senzațională pe întreg stadionul la FCSB – CFR Cluj. Video+Foto

FCSB - CFR Cluj este sold-out. Peste 50 de mii de spectatori sunt în tribune. Peluza Nord, sceneografie specială la peluză și tribune pe Național Arena
11.05.2024 | 21:02
Atmosferă superbă pe Național Arena! Coregrafie pe tot stadionul
ADVERTISEMENT

Fanii celor de la FCSB au luat cu asalt Național Arena. Suporterii vor să vadă pe viu cum roș-albaștri ridică primul titlu de campioni după 9 ani.

Sold-out la FCSB – CFR Cluj

Meciul FCSB-CFR Cluj este sold-out. Partida nu are miză pentru bucureșteni, însă la final, aceștia vor primi în sfârșit trofeul de campioană în Superliga României. Se anunță un show incendiar. Peste 50 de mii de oameni vor fi în tribunele stadionului.

ADVERTISEMENT

Spectacol în tribune

Fanii au pregătit o coregrafie impresionantă. În momentul în care echipele au intrat pe teren, pe tot stadionul s-au ridicat plăcuțe în culorile echipei. Suporterii au scandat minute în șir numele favoriților, iar Gheorghe Mustață le-a oferit indicații. Înainte de meci, în Peluza Nord a fost afișat un banner imens pe care este notat mesajul: „România este roș-albastră”. Cuvântul “România” a fost scris în culorile tricolorului.

Național Arena

 

Liderul de galerie de la FCSB a vorbit înainte de meci despre atmosfera pe care fanii o vor crea în timpul meciului cu ardelenii. Acesta a dezvăluit că pe Național Arena vor fi peste 50 de mii de oameni iar suporterii au pregătit o coregrafie unică, pe tot stadionul.

ADVERTISEMENT

”Va fi sold out, s-au vândut pe tot stadionul, inclusiv la peluza opusă. E bătut deja recordul, 100%. Va fi o coregrafie frumoasă în tot stadionul și sperăm ca toți suporterii să se încadreze în ceea ce vrem să facem și să fim alături de noi, ca să iasă ceva frumos.

La fiecare meci, cozi, acum încă e mică, dar s-au vândut aproape toate online. Dacă vom juca în Ghencea, cu siguranță se umple. Dacă aici sunt peste 50.000, Ghencea e mică.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă e o palmă dată, dar trebuie să înțeleagă că oamenii iubesc această echipă și că echipa asta a continuat activitatea fostei secții de fotbal, indiferent ce spun alte foste glorii sau ce vorbesc alții despre această echipă”, a precizat Gheorghe Mustață.

Național Arena

 

Becali, prezent la FCSB – CFR!

Surpriza cea mai mare este însă prezența la meci a omului numărul 1 de la FCSB, Gigi Becali. Omul de afaceri s-a hotărât și va trăi pe viu momentul în care echipa sa ridică trofeul de campioană. Latifundiarul din Pipera a anunțat zilele trecute că nu va vedea meciul de pe Național Arena, însă în ziua meciului s-a răzgândit. Mihai Stoica a confirmat informația.

ADVERTISEMENT

Coregrafie spectaculoasă pe Arena Națională la FCSB - CFR Cluj

Echipele de start din FCSB – CFR Cluj:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad, Panțîru, Haruț, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Antwi, Toma, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu, David Popa. Antrenor: Elias Charalambous.

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Cr. Manea, Abeid, M. Ilie, Ajeti, Aussi, R. Filip, Fică, Avonou, Serebe, Michael. Antrenor: Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: