Sport

Atmosferă magică la Inter – AC Milan. Ultrașii, la înălțime în returul „Derby della Madonnina” din Liga Campionilor: „Victoria înseamnă viață pentru noi”. Foto

Atmosfera a fost magică în tribună la Inter - AC Milan în returul din semifinalele Ligii Campionilor. Ultrașii celor două formații au fost la înălțime.
16.05.2023 | 23:29
Atmosferă magică la derby-ul Inter - AC Milan în semifinalele Ligii Campionilor.
ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Inter și AC Milan și-au continuat recitalul din tribună și la returul semifinalei din Liga Campionilor. Înainte ca „centralul” Clement Turpin să fluiere startul partidei, ultrașii celor două formații din Milano au afișat scenografii de poveste.

Atmosferă magică în tribună la Inter – AC Milan în returul din semifinalele Ligii Campionilor: „Victoria înseamnă viață pentru noi”

Inter și AC Milan s-au înfruntat marți seară în returul din semifinalele Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Simone Inzaghi a câștigat partida tur, scor 2-0 și are prima șansă la calificarea în ultimul act al celei mai titrate competiții inter-cluburi din Europa.

ADVERTISEMENT

La fel ca în prima partidă, galeriile lui Inter și a lui AC Milan au fost la cote înalte. Suporterii „nerazzurilor” au fost în prim-plan cu mesajul „Victoria înseamnă viață pentru noi”. Expresia a fost afișată în tribună de suporterii din Curva Nord.

De cealaltă parte, suporterii lui AC Milan i-au adresat un îndemn echipei favorite în lupta pentru a întoarce soarta calificării în marea finală. „La atac!”, a fost mesajul ultrașilor din Curva Sud. Luis Figo sau Zbigniew Boniek, foste glorii ale fotbalului din Milano, au fost prezenți la returul de pe Giuseppe Meazza.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru AC Milan dacă va fi eliminată de Inter din Liga Campionilor

AC Milan are o misiune extrem de dificilă în returul cu Inter din semifinalele Ligii Campionilor, iar „diavolii” se vor confrunta cu mari probleme dacă vor rata atât calificarea în marea finală, cât și Top 4 în Serie A. Stefano Pioli și întreaga conducere de pe San Siro riscă să fie demisă.

„Milan poate ajunge în infern. Pioli e apreciat de patronul Cardinale, dar un blackout ar putea determina RedBird să ia măsuri dure. Și lotul se va schimba!”, au titrat jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, înaintea partidei de pe Giuseppe Meazza.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Stefano Pioli, care ar urma să fie înlocuit cu Antonio Conte, AC Milan ar urma să se despartă de directorul tehnic Paolo Maldini și directorul sportiv Frederic Massara. în Serie A, echipa lui Ciprian Tătărușanu se află pe locul 5, la patru puncte distanță de locul 4, ocupat de Lazio.

Învingătoarea din meciul Inter – AC Milan o va întâlni în finală pe câștigătoarea din Manchester City – Real Madrid

În cealaltă semifinală din Liga Campionilor se înfruntă Manchester City și Real Madrid. Cele două formații au remizat în meciul tur, scor 1-1 pe Santiago Bernabeu. Golul „galacticilor” a fost înscris de Vinicius, în timp ce plasa porții lui Courtois a fost fluturată de Kevin De Bruyne.

ADVERTISEMENT

Finala Ligii Campionilor va avea loc în acest sezon pe 10 mai și va fi găzduită de Ataturk Olympic Stadium din Istanbul. La meciul retur dintre Inter și AC Milan au asistat 75.567 de spectatori.

ADVERTISEMENT