Atmosferă relaxată în cantonamentul de la Săftica. Dinamoviștii au sărbătorit cu grătar și bere ziua lui Papazoglou. Foto

Eduard Nicolae Popa   
în Dinamo
01/04/2019, 14:46
Atmosferă relaxată în cantonamentul de la Săftica. Dinamoviștii au sărbătorit cu grătar și bere ziua lui Papazoglou. Foto GALERIE FOTO
Athanasios Papazoglou a împlinit 31 de ani

Atmosfera este mai relaxată în vestiarul lui Dinamo București, după victoria obținută în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. Astfel, „câinii roșii” au pus 5 puncte față de locul care duce la barajul pentru rămânerea în prima ligă și pot răsufla liniștiți. Dinamoviștii au început chiar să fie mai relaxați, după cum o arată și o poză postată pe rețelele de socializare ale clubului.

Dinamoviștii îl sărbătoresc pe Athanasios Papazoglou

Pe 1 aprilie este ziua de naștere a atacantului lui Dinamo, Athanasios Papazoglou. Grecul a fost sărbătorit de câini cu un grătar la care au avut să bea și o gură de bere. La poza distribuită de dinamoviști a fost atașat următorul mesaj:

„Să ne trăiești, Athanasios Papazoglou! Atacantul dinamovist Athanasios Papazoglou a împlinit 31 de ani, fiind sărbătorit în cantonamentul de la Săftica. Papazoglou a fost transferat la finalul lunii ianuarie la clubul din Ștefan cel Mare și a marcat, în tricoul alb-roșu, două goluri în șase meciuri disputate în campionat.  Născut pe 30 martie 1988 la Salonic, Papazoglou a debutat mai întâi pentru naționala sub 19 ani a Greciei, un gol în patru partide, a jucat 9 meciuri la reprezentativa U21 și a fost convocat în 2016 la echipa națională a țării sale, unde a bifat trei selecții.”

Ziua de naștere a lui Athanasios Papazoglou, petrecută la Săftica de elevii lui Mircea Rednic

Athanasios Papazoglou face cuplu în atac cu Mattia Montini

Papazoglou a fost adus de Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce în prima parte a sezonului a fost coleg cu Gabi Tamaș în Israel. Fostul internațional grec a intrat însă în pâine la Dinamo, unde a început chiar să joace din primul minut în tricoul „câinilor”, unde e coleg în ofensiva alb-roșilor, alături de golgeterul formației, Mattia Montini.

Închide ×