Fotbal international

Sinisa Mihajlovic, regele Bolognei. Scene emoţionante la primul meci acasă pentru antrenorul sârb, bolnav de leucemie. VIDEO

31.08.2019 | 11:11
Sinisa Mihajlovic regele Bolognei Scene emotionante la primul meci acasa pentru antrenorul sarb bolnav de leucemie VIDEO

Bologna a jucat vineri seară cu SPAL Ferrara în a doua etapă din actualul sezon de Serie A. Un meci fără reţetă financiară deosebită în mod normal, SPAL nefiind unul din numele atractive ale fotbalului italian. La un astfel de meci sezonul trecut în tribunele stadionului Renato Dall’Ara au fost campionatul trecut sub zece mii de spectatori. La meciul de acum stadionul a fost plin. S-a jucat cu casa închisă. 25.000 de oameni au venit cu ore bune înainte pe stadion, pentru a fi siguri că vor avea loc. Toată lumea a vrut să nu lipsească de la acest joc.

Atmosferă senzaţională pentru Sinisa Mihajlovic la primul meci acasă al Bolognei

Motivul este unul de suflet. Meciul cu SPAL a fost primul în care tifosii l-au putut aclama minute în şir pe cel considerat salavatorul Bolognei în sezonul trecut, când echipa era în situaţie critică. Sârbul Sinisa Mihajlovic a devenit un erou în oraş, iar lovitura primită de la soartă, cu lupta sa teribilă împotriva leucemiei l-a transformat într-un simbol pentru suporterii rosso-blu.

Sinisa Mihajlovic a avut parte de un stadion arhiplin la meciul cu SPAL

Stadionul s-a cutremurat pentru antrenorul sârb

A fost o atmosferă cu adevărat incredibilă, în care oricât de puternic ai fi nu ai avea cum să îţi opreşti lacrimile din colţurile ochilor să spele emoţia la maxim trăită în momentul în care el, luptătorul Sinisa, şi-a făcut apariţia. Cu o căciuliţă de lână pe cap, deşi afară era foarte cald chiar şi la ora 21:45, a cutremurat pur şi simplu stadionul când a apărut alături de jucători.

 

Sinisa Mihajlovic a fost vizibil emoţionat de primirea făcută

S-a aplaudat până ce palmele nu mai erau simţite de suporterii care doreau astfel să îi transfere energia lor lui Sinisa, i s-a cântat şi stadionul a vibrat mai ceva decât la imnul lui Liverpool, pentru că Mihajlovic a oferit o nouă lecţie de bărbăţie, de forţă, lăsând boala ca şi cum nu ar exista, pentru a fi alături de echipă. Va mai sta câteva zile acasă cu soţia şi cele două fete, după care se va întoarce la spital, pentru a continua reprizele de chemioterapie. Bologna a învins cu 1-0 în al patrulea minut de prelungiri şi înnebunit de fericire, Soriano, a alergat glonţ la Mihajlovic, strigând din răsputeri: “Acest gol este pentru Mister”! Adică pentru Sinisa Mihajlovic.