Sport

Atmosferă specială creată de fanii U Craiova la Supercupa României. Oltenii au luat cu asalt Arena Națională. Video

Supercupa României deschide sezonul 2021-2022, iar fanii U Craiova au venit în număr mare la Arena Națională și au creat o atmosferă incendiară.
Atmosfera speciala creata de fanii U Craiova la Supercupa Romaniei Oltenii au luat cu asalt Arena Nationala Video
ADVERTISEMENT

Oltenii speră să câștige primul trofeu pus în joc în noua stagiune, în ciuda faptului că vor avea în față campioana României, CFR Cluj.

Înainte de începerea meciului, din cauza căldurii, un reflector de la Tribuna 1 de pe Arena Naţională a explodat. În acea zonă nu se aflau încă spectatori, astfel că a fost evitată rănirea acestora din cauza cioburilor sărite.

ADVERTISEMENT

Fanii U Craiova, atmosferă de vis la Supercupa României

Cu mai bine de o oră înaintea de începerea Supercupei Româniie, fanii U Craiova au început să sosească la Arena Națională și au creat o atmosferă superbă la porțile celui mai mare stadion al țării.

Fanii olteni au scandat și și-au încurajat favoriții încă de la intrarea în stadion. Nu a existat niciun incident major la intrarea în arenă, fanii așezându-se ordonat pentru a putea intra în tribune.

ADVERTISEMENT

Odată ajunși în peluză, suporterii Universității Craiova au continuat să cânte și să fluture steaguri alb-albastre, iar pe gard au afișat un banner pe care scria ”La 6 ani de la prima strigare, Știința fii triumfătoare!” De asemenea, ei au aprins și câteva torțe.

Atmosferă fani U Craiova Supercupa României

Olteni joacă în noile echipamente

Înainte de acest joc, Sorin Cârțu, unul dintre cei mai importanți oameni din istoria Universității Craiova, a oferit un interviu pentru FANATIK despre noul sezon pentru olteni.

ADVERTISEMENT

Cârțu așteaptă o victorie în fața celor de la CFR Cluj, dar recunoaște că ardelenii au fost “nașii” Științei în ultimii ani. Ba chiar crede că Universitatea le-a făcut cadou rivalilor ultimele două titluri din Liga 1.

Oltenii evoluează în partida cu CFR Cluj cu noile echipamente care au fost lansate în preziua Supercupei României și care a fost prezentat cu un video cu mai multe secvențe din tribune, în care fanii fac spectacol, dar și cu secvențe cu fotbaliștii, din teren și din vestiar.

ADVERTISEMENT

U Craiova s-a întărit în această vară

Universitatea Craiova s-a întărit, aducând câțiva fotbaliști care au confirmat acolo unde au evoluat. Cel mai intersant nume adus este cel al fostului internațional francez de tineret, Antoine Conte. Acesta vine în Bănie pentru a-și relansa cariera. El poate acoperi toate posturile din defensivă, fiind un fotbalist polivalent.

Valerică Găman (fundaș) și David Lazar (portar) au fost transferați de la retrogradata Astra Giurgiu. Doi jucători cu experiență care au cochetat și cu echipa națională. Portarul Denis Rusu a fost adus pentru a fi a treia soluție de portar în lot.

De asemenea, tehnicianul Marinos Ouzounidis se bucură și de aportul lui Alexandru Mărieș, în vârstă de doar 20 de ani. Fotbalistul sosit de la Comuna Recea a venit cu gânduri mari la Universitatea Craiova, așa cum a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeș. 1,57 este cota pentru „U Craiova marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT