Life

Atunci și acum! Transformări uimitoare ale celebrităților din întreaga lume

FANATIK.RO îți prezintă imagini geniale cu transformările uimitoare ale celebrităților din înteaga lume.
08.05.2021 | 12:37
Atunci si acum Transformari uimitoare ale celebritatilor din intreaga lume
ADVERTISEMENT

Anii trec, realizările rămân! Nu, nu vreau să îți arăt că timpul zboară cu o viteză amețitoare, dar recunosc că fotografiile de atunci versus acum m-au purtat prin nostalgia vremurilor trecute.  

Cine nu și-l amintește pe frumușelul actor Brad Pitt, care reușea să stârnească suspine cu fiecare rol jucat sau cu fiecare apariție pe coperta vreunei reviste?

ADVERTISEMENT

Dar pe genialul puști Macaulay Culkin care a reușit să facă milioane de oameni de pe mapamond să râdă cu poftă, grație rolurilor din seria “Home Alone” (n.r. Singur acasă)? Acum are 40 de ani! Îți vine să crezi? ?

Să nu uităm de “Frumușica” Julia Roberts care, ajunsă la 53 de ani, este la fel de plăcută ca apariție.

ADVERTISEMENT

Imagini uimitoare cu transformările celebrităților din întreaga lume

Imaginile cu tranformările celebrităților, pe care FANATIK ți le prezintă în galeria foto, ne trimite și în lumea regală din Anglia, acolo unde Elisabeta a II-a, acum în vârstă de 94 de ani, și-a consolidat poziția de monarh cu cea mai lungă domnie. În februarie 2021, Elisabeta a II-a a împlinit 69 de ani de când a devenit regină și a devenit astfel cel mai în vârstă monarh în viață.

Revenind la Hollywood, transformările uluitoare ale vedetelor continuă cu legendarii actori Robert De Niro, Clint Eastwood, Tom Hanks, Samuel L. Jackson ,Whoopi Goldberg și mulți alții.

ADVERTISEMENT

Ei bine, și dacă unele celebrități au suferit schimbări radicale odată cu trecerea anilor, altele și-au păstrat șarmul, ba chiar sunt mai interesante acum.

Știi vorba aceea… vinul, cu cât este mai vechi, cu atât este mai bun. ?

Nu-i așa că și tu ai devenit nostalgic privind fotografiile?