Fotbal international

Au apărut cotele la CFR Cluj – Sevilla! Campioana României înfruntă a doua favorită la câștigarea Europa League

16.12.2019 | 16:28
Au aparut cotele la CFR Cluj  Sevilla Campioana Romaniei infrunta a doua favorita la castigarea Europa League
ADVERTISEMENT

După ce s-a dovedit mai bună decât echipe din Serie A (Lazio) și Ligue 1 (Rennes), CFR Cluj are în față un examen și mai dificil în 16-imile de finală din Europa League. Trupa lui Dan Petrescu dă peste FC Sevilla, echipă care se confundă cu această competiție, fiind cel mai titrat club din istorie în a doua întrecere europeană inter-cluburi.

Au apărut cotele la CFR Cluj – Sevilla

Superioritatea Sevillei în fața celor de la CFR Cluj se vede și din cotele oferite de casele de pariuri pentru duelul dintre cele două echipe. Pentru meciul din Gruia, andaluzii pleacă favoriți cu o cotă de 1,85, față de 4,50 cât primește trupa lui Petrescu.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cota pentru calificarea mai departe, lucrurile sunt și mai clare. Sevilla are 1,15 pentru a o elimina pe CFR, în timp ce campioana României are cotă 5,55 pentru un miracol în februarie.

CFR Cluj – Sevilla se joacă pe 20 februarie, turul din România, respectiv pe 27 februarie returul din Spania.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj înfruntă a doua favorită la câștigarea Europa League. FC Sevilla, văzută de specialiști peste Ajax, Inter și AS Roma

Forța celor de la FC Sevilla în fotbalul european reiese din cotele oferite de pariori la câștigarea trofeului în sezonul curent. Astfel, deși în competiție sunt nume uriașe din fotbalul european, echipa lui Julen Lopetegui e văzută cu a doua șansă.

În viziunea bookmakerilor, doar Manchester United ar fi mai îndreptățită decât FC Sevilla să se impună în Europa League. Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer primește o cotă de 7,50 pentru trofeu, în timp ce andaluzii, la egalitate cu Arsenal, au 8,00.

ADVERTISEMENT

Sevilla stă mai bine decât echipe venite din UEFA Champions League care au avut evoluții apreciate în acest sezon, precum Ajax Amsterdam, Inter Milano sau Red Bull Salzburg, dar și peste echipe tari precum AS Roma, FC Porto sau Benfica.

Top 10 favorite la câștigarea Europa League:

  1. Manchester United – cotă 7,50
  2. FC Sevilla/Arsenal – cotă 8.00
  3. Ajax – cotă 10
  4. Inter Milano – cotă 11
  5. AS Roma – cotă 14
  6. Wolves – cotă 15
  7. RB Salzburg 16
  8. Leverkusen – cotă 25
  9. FC Porto – cotă 30
  10. Frankfurt – cotă 40
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, penultima cotată la câștigarea trofeului

Dacă Sevilla e pe locul secund din vârf în ceea ce privește șansa la triumful în Europa League, CFR Cluj este pe locul doi din coadă. Echipa lui Dan Petrescu are o cotă de 400 pentru a câștiga Europa League.

Cea mai slab cotată echipă din competiție, în viziunea pariorilor, este APOEL Nicosia, echipă din Cipru, care are o cotă de 500 pentru câștigarea competiției.

ADVERTISEMENT
Tags: