Sport

Au apărut cotele la pariuri pentru Wimbledon. Halep nu prinde Top 3

20.06.2018 | 15:11
Au aparut cotele la pariuri pentru Wimbledon Halep nu prinde Top 3

Simona Halep, liderul mondial, este văzută doar a cincea favorită la Wimbledon în ciuda faptului că a câştigat titlul la Roland Garros şi a ajuns până în finala la Australian Open. Sportiva din România este devansată de jucătoare mult mai puternice, datorită surpafeţei.

Au apărut cotele la pariuri la Wimbledon. Halep nu este în Top 3
Au apărut cotele la pariuri la Wimbledon. Halep nu este în Top 3

Iarba este cunoscută ca fiind cea mai rapidă suprafaţă din circuit, iar jucătoarele masive cu un serviciu puternic sunt avantajate în turneul de la Wimbledon. Bookmakerii le plasează pe Serena Williams şi Petra Kvitova în postura de favorite, ambele fiind creditate cu o cotă de 5.50. Garbine Muguruza este a 3-a favorită la Wimbledon cu o cotă de 6.50, în timp ce Angelique Kerber a primit cota 10.00 pentru un succes.

Halep şi Şarapova sunt la egalitate în opinia caselor de pariuri

Simona Halep şi Maria Şarapova sunt creditate ambele cu o cotă de 12.00 din partea caselor de pariuri, în ciuda faptului că există o diferenţă de peste 20 de locuri între cele două jucătoare în ierarhia WTA. Halep s-a oprit la ultimele două ediţii în sferturile de finală ale competiţiei disputate la Londra, iar în 2014 a ajuns până în semifinale, performanţă care reprezintă personal best-ul la turneul din Marea Britanie.

Simona Halep la Wimbledon

2011: turul 2, învinsă de Serena Williams
2012: turul 1, învinsă de Anabel Medina Garrigues
2013: turul 2, învinsă de Na Li
2014: semifinale, învinsă de Eugenie Bouchard
2015: turul 1, învinsă de Jana Cepelova
2016: “sferturi”,învinsă de Angelique Kerber
2017: “sferturi”, învinsă de Johanna Konta