Fotbal international

Au apărut imagini cu bătaia de stradă dintre ultrașii de la Barcelona și PSV! Video

19.09.2018 | 17:42
Au aparut imagini cu bataia de strada dintre ultrasii de la Barcelona si PSV Video

Presa spaniolă a dat publicității primele imagini cu bătaia de stradă în care au fost implicați ultașii echipelor FC Barcelona și PSV Eindhoven, înaintea meciului disputat marți seară pe Camp Nou în Champions League. Incidentele s-au soldat cu arestarea unei persoane.

Bărbatul reținut este de origine spaniolă și este acuzat că a atacat o persoană de origine olandeză cu un obiect contondent. Conform cotidianului As, upta dintre cele două grupuri pare a fi una aranjată de mai mult timp, iar la bătălia de pe strada Felipe De Paz au luat parte mai multe zeci de persoane.

Imagini șocante cu bătaia dintre ultrașii Barcelonei și cei de la PSV

Imaginile filmate de trecători au surprins momente șocante din timpul bătăii dintre ultrașii formațiilor FC Barcelona și PSV Eindhoven. Pe filmare se poate vedea cum o persoană este lovită brutal cu un scaun în cap și rămâne întinsă la pământ aproximativ un minut. În cele din urmă, bărbatul agresat a fost ajutat de o altă persoană să se ridice și a plecat de la locul incidentului. De asemenea o terasă de pe acea stradă a fost distrusă complet.

Forțele de ordine din Spania au remarcat revenirea ultrașilor în rândul suporterilor Barcelonei, după ce aceștia dispăruseră de pe Camp Nou pe la sfârșitul anilor ’90. La 10 decembrie 2014, în aceeași zonă a orașului, a avut loc o bătălie între fanii Barcelonei și cei ai formației Paris Saint-Germain, în urma căreia un suporter francez a fost rănit cu un cuțit.

În acest an, la 7 aprilie, membrii celei mai periculoase facțiuni a suporterilor Barcelonei, NOIS Boixos, au provocat o bătaie generală în clubul de noapte Phant de Cornella. În urma celui incident, un membru istoric al grupului a fost arestat, iar o altă persoană implicată în scandal s-a sinucis o săptămână mai târziu.

Messi i-a vrăjit pe fanii lui Real Madrid

Echipa spaniolă FC Barcelona a învins formația olandeză PSV Eindhoven, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în prima etapă a Grupei B a Champions League. Lionel Messi a marcat în minutul 31 primul gol al actualei ediţii a fazei grupelor, din lovitură liberă de la aproximtiv 20 de metri. La fel de spectaculos a marcat Ousmane Dembele, în minutul 74, cu un şut la colțul lung din afara careului, după o acţiune personală. Messi a înscris din nou, în minutul 77, cu un şut fără preluare, din interiorul careului, după o pasă a lui Ivan Rakitici. Tot argentinianul a stabilit scorul final, în minutul 87, şi tot cu un şut din careu, după o pasă a lui Luis Suarez. În minutul 79, Samuel Umtiti a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Lionel Messi celebrează un gol marcat la meciul FC Barcelona - PSV Eindhoven 4-0
Lionel Messi celebrează un gol marcat la meciul FC Barcelona – PSV Eindhoven 4-0

Cele trei goluri ale lui Messi l-au dus pe argentinian pe prima poziție a hattrick-urilor în Champions League. Fotbalistul Barcelonei a reușit a opta triplă a cerierei în această competiție, cu una mai mult decât marele său rival, portughezul Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi i-a vrăjit şi pe fanii lui Real Madrid după prestaţia din Barcelona – PSV 4-0, meci disputat în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. Starul catalanilor a reuşit un hattrick de senzaţie împotriva campioanei Olandei, iar suporterii rivalei nu au rămas impasibili. Manolo Lama, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Spania şi mare fan al lui Real Madrid, l-a lăudat pe argentinian la finalul meciului din Champions League. “Fie că ia premii sau nu, Messi e cel mai bun din lume”, a fost mesajul postat de Lama pe contul personal de Twitter.