ADVERTISEMENT
Life

Au apărut imaginile fierbinți cu Jador și Ioana Filimon. Cei doi, fără inhibiții în cel mai recent clip al manelistului

Autor: Dan Suta | 25.09.2020 | 16:25
Au apărut imaginile fierbinți cu Jador și Ioana Filimon. Cei doi, fără inhibiții în cel mai recent clip al manelistului
Cum a reacționat iubitul Ioanei Filimon când a văzut-o alături de Jador. Sursa foto: captură Youtube

Au apărut imaginile mult așteptate cu Jador și Ioana Filimon, căci manelistul și-a lansat astăzi cel mai nou videoclip, al melodiei „Carola”.

ADVERTISEMENT

Jador și Ioana Filimon, împreună… doar în videoclip

În urmă cu câteva săptămâni, Jador le-a oferit un teaser fanilor săi pe Instagram, fotografiindu-se și filmându-se în ipostaze foarte intime cu fotomodelul Ioana Filimon.

Când i-au văzut pe cei doi periculos de apropiați, foarte mulți au crezut că s-a născut o nouă poveste de iubire în showbiz-ul românesc, dar nu a fost să fie asta. Ioana nu a făcut altceva decât să colaboreze cu Jador pentru cel mai ambițios proiect muzical al toamnei.

ADVERTISEMENT

Melodia semnată de Costi Ioniță, care l-a luat sub aripa sa protectoare și pe prietenul lui Ionuț Dumitrache, Culiță Sterp, a strâns în primele 6 ore peste 370.000 de vizualizări pe Youtube, semn că se naște un nou hit în trending-ul de pe rețeaua video de socializare.

Cântărețul le-a mulțumit emoționat tuturor celor care îl susțin

În videoclipul „Carola”, Jador și Ioana Filimon joacă rolul unor îndrăgostiți și sunt atât de buni actori încât nimeni n-ar zice că între cei doi nu e nimic.

ADVERTISEMENT

Băcăuanul o atinge fără jenă pe Ioana, iar aceasta pare extrem de încântată să fie în brațele lui, cel puțin de dragul operei.

În clip apar mai multe fete mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, însă cea care a atras privirile tuturor e fosta concurentă de la Ferma vedetelor, care pe lângă lenjeria sexy pe care o poartă a ales și câțiva trandafiri în păr.

ADVERTISEMENT

Jador le-a adresat un mesaj de mulțumire producătorilor muzicali, dar și prietenilor și fanilor care au făcut posibil succesul său: „A apărut piesa multă așteptată „Carola “, țin să vă mulțumesc pe această cale tuturor oamenilor care ați fost și sunteți in continuare lângă mine, aveți incredere in aptitudinile mele și mă iubesc. Vă iubesc și eu înzecit și promit să vă fac să simțiți asta prin muzica mea!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!