News

Au apărut primele imagini cu iPhone 11. Așa va arăta noul model pe care Apple îl va lansa în septembrie

Autori: Daniel Șuta, Ionut Neamţu | 17.07.2019 | 13:24
Au apărut primele imagini cu iPhone 11. Așa va arăta noul model pe care Apple îl va lansa în septembrie
iPhone 11 apare în septembrie. Sursa foto: idevice.ro

Au apărut deja primele imagini cu iPhone 11 (iPhone XI), cel mai așteptat telefon produs de Apple. Acesta va fi scos pe piață în luna septembrie, mai întâi în Statele Unite, iar apoi vor fi anunțate datele în care va apărea în toată lumea. Noul model a apărut deja pe Internet. Există zeci de fotografii și videoclipuri atât cu iPhone 11 cât și cu iPhone 11 Max.

Primele imagini cu iPhone 11: Plusuri și minusuri

Într-un videoclip postat pe Youtube de către utilizatorul Cashkaro, fanii produselor Apple au putut vedea primele imagini cu un iPhone X, creat în baza unor schițe de la parteneri ai companiei americane deținută în trecut de Steve Jobs. Designul nu diferă mult de iPhone X, iar camerele de luat vederi dispuse sub formă de triunghi pe spatele care îi supără pe mulți nu dispar.

Versiunea iPhone X cu ecran de 5,8 inchi va avea o înălțime de 148,9 mm și o lățime de 71,4 mm. Grosimea noului telefon este de 7,8 mm, la fel ca a telefonului inteligent iPhone XS. Așadar, noul telefon va suferi doar schimbări care țin de hardware. Acesta va fi optimizat, spun surse apropiate companiei.

3D Touch, scos din iPhone 11 și 11 Max

Cât despre cele trei camere de luat vederi, se cam confirmă zvonul de la începutul acestui an, și anume că vor avea designul similar al sistemului de camere de pe Huawei Mate 20 Pro. Specialiștii cred că Apple va repeta strategia din 2018 și anume va oferi cel mai puternic procesor pentru 11R, împreună cu o cantitate scăzută de RAM și camera îmbunătățită.

imagini cu iphone 11 si 11 max
Au apărut primele imagini cu iPhone 11. Telefonul ar urma să fie lansat pe 20 sau pe 27 septembrie 2019, scrie presa. Sursa foto: takvim.com.tr

Cât despre iPhone 11 Max, marea noutate cu care ar putea veni Apple, conform go4it.ro este posibilitatea de stocare de 1 TB, după modelul de la Samsung și Galaxy S10+. Lansarea noului telefon Apple ar putea întârzia în România între două și trei săptămâni după ce oficială care va avea loc în Statele Unite ale Americii. Cele mai vehiculate date sunt 20 septembrie sau 27 septembrie, cel târziu.

Noile telefoane Apple, 11 și 11 Max vor scoate sistemul 3D Touch și asta pentru că nu era foarte utilizat de către clienți. Componentele pentru utilizarea 3D Touch nu sunt ieftine, iar compania nu a câștigat mare lucru introducând acest sistem, de vreme ce nimeni nu s-ar putea plânge dacă va dispărea. 3D Touch va fi înlocuit cu un sistem similar celui dezvoltat de XR.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!