News

Au apărut primele imagini din casa criminalului Gheorghe Dincă. Video șocant!

31.07.2019 | 21:54
Au aparut primele imagini din casa criminalului Gheorghe Dinca Video socant

Au fost date publicității primele imagini din casa în care Gheorghe Dincă le-a sechestrat, violat și probabil ucis pe cele două tinere de 15, respectiv 19 ani. În imaginile furnizate de Antena 3 se poate observa că atât în curte, cât și în interiorul locuinței domnesc mizeria și dezordinea.

Imagini din casa criminalului Gheorghe Dincă

Fotografiile prezintă decorul macabru și de-a dretul înfiorător în care criminalul din Caracal le-a ținut captive pe Alexandra și Luiza, fetele care au căzut victime bărbatului de 66 de ani. Mai multe cărți prăfuite, un fierăstrău ruginit și uși asupra cărora timpul și-a spus, fără îndoială, cuvântul, compun doar o parte din bârlogul bătrânelului în spatele căruia se ascunde, de fapt, un monstru.

De altfel, mărturia uneia dintre puținele persoane care au trecut pragul locuinței ce aduce mai degrabă cu platoul unui film de groază, este de-a dreptul cutremurătoare. Bărbatul s-a declarat șocat de numeroasele șanțuri aflate în interiorul locuinței, prin care puteai, pur și simplu, să treci cu mașina.

Ce spune un martor care a intrat în casa lui Gheorghe Dincă

Am mers la el, am intrat pe porțile acelea mari, casa părea din familia Addams. Când am intrat, mi-a zis să bag mașina cu spatele că are mai multe. Eram cu o dubiță. A închis porțile. Avea niște câini mari. Erau doi sau trei. A țipat la ei foarte puternic și mi-am dat seama că îl cunoașteau de stăpân . M-a lăsat în prima cameră de la parter care semăna cu un fost magazin. Erau niște gropi, semănau cu niște șanțuri. În unele părți era pământ, iar în alte camere ciment. Pe mijlocul unei camere era un șanț pe moijloc. Inițial nu știam că a fost mecanic auto.

Avea niște dulăi mari, niște câini. A țipat la ei foarte puternic. M-a lăsat în prima cameră și erau niște gropi. Parcă cineva pierduse acolo ceva și săpa cu lopata. Avea șanțuri în case și grămezi de pământ. Este o cameră cu un mare șanț, dar ca să poți ajunge acolo trebuia să ajungi munți de pământ cu niște pietroaie.  Când intri acolo simți lucruri ciudate. Era undeva lângă garaj, avea foarte multe polizoare”,a  declarat bărbatul care a intrat în casa lui Gheorghe Dincă.