Fotbal international

Au apărut primele tricouri ale lui Juventus inscripționate cu numele lui Ronaldo

05.07.2018 | 19:02
Cristiano Ronaldo va juca la Juventus

Este isterie în Italia! Vestea că portughezul Cristiano Ronaldo va juca pentru Juventus Torino din sezonul viitor i-a entuziasmat mai ales pe fanii Italiei. Pe conturile de Twitter ale fanilor lui Juve circulă deja poze cu tricouri în culorile clubului, înscripționate cu numele lui Ronaldo și numărul 7.

Ronaldo nu a apărut în fotografia de prezentare a noului echipament al lui Real Madrid pentru sezonul 2018 – 2019. În schimb, în Italia au fost imprimate deja primele tricouri în culorile lui Juventus, care au pe spate numele portughezului și numărul 7.

Este isterie maximă în Torino, unde fanii lui Juventus așteaptă cu sufletul la gură sosirea lui Cristiano Ronaldo. Italienii sunt siguri că portughezul îi poate ajuta să câștige trofeul Champions League.

Au apărut primele tricouri cu Ronaldo la Juventus

Pe rețelele de socializare circulă deja fotografii cu tricoul alb-negru cu numărul 7, pe care este inscripționat numele lui Cristiano Ronaldo. “Fanii lui Juventus au început deja vânătoarea pentru tricoul lui Ronaldo”, este mesajul care însoțește postarea pe Twitter. “Fanii lui Real Madrid se așteptau să îi vadă împreună pe Dybala și Ronaldo la Real. În curând vor juca împreună la Juventus. Cum se schimbă timpurile”, este unul dintre comentarii.