News

Au apărut ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă! Cum a fost surprins. FOTO

02.05.2019 | 20:18
Au aparut ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata Cum a fost surprins FOTO

Au apărut ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață! Acestea au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Mamaia. Totul se întâmpla în jurul orei 18.00, cu câteva ore înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața.

Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață, surprinse într-un restaurant din Mamaia

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea că Răzvan Ciobanu umblă dintr-o parte în alta a restaurantului și pare foarte confuz. Ba chiar la un moment dat întră și în bucătărie în timp ce fumează. Răzvan Ciobanu părea agitat și nu părea să se simtă prea bine. Designerul a vorbit cu un angajat din bucătărie, care a spus polițiștilor că Răzvan Ciobanu era speriat și debusolat. Mai mult, celebrul creator de modă s-a lovit cu capul și de un geam.

La câteva ore distanță de la aceste imagini, Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident extrem de grav. Polițiștii au stabilit că mașina în care se afla Răzvan Ciobanu a rulat cu 126 de kilometri pe oră, în momentul impactului. Expertiza spune că inițial mașina a circulat cu nu mai puțin de 250 de km pe oră, potrivt România TV.

Razvan Ciobanu era speriat si dezorientat!

Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci alături de bunicul și străbunicul său

Regretatul designer a fost condus joi pe ultimul drum. Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci lângă bunicii săi! Acesta a fost înmormântat în cartierul copilăriei, în cavoul familiei din Cimitirul Prograsul 1 din București, cavou în care părinții săi ar fi trebuit să fie depuși, însă Dumnezeu a avut alte planuri.

Familia a decis ca sicriul cu trupul neînsuflețit să fie închis când va fi înmormântat. Totuși, prietena sa, avocata Laura Vicol, a apucat să-l vadă pentru un scurt timp. „Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult şi este foarte frumos”, a declarat Laura Vicol presei, la faţa locului.