A băgat spaima în Astra! Copenhaga a făcut DIN NOU spectacol

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
24/07/2016, 00:04
A băgat spaima în Astra! Copenhaga a făcut DIN NOU spectacol

Astra, în frunte cu Marius Şumudică, are motive să se teamă de viitoarea adversară din preliminariile Ligii Campionilor, FC Copenhaga.

Campioana Danemarcei a reuşit o nouă victorie în campionat, 0-4 în deplasare, cu Esbjerg. Reuşitele lui FC Copenhaga au fost semnate de Verbic (15), Falk (54), Delaney (61) şi Kusk (’71).

Îngrijorător pentru Marius Şumudică este faptul că danezii au marcat în ultimele patru meciuri de 15 ori, neprimind nici un gol! În cele două meciuri din preliminariile Ligii campionilor, FC Copenhaga a înscris 8 goluri, în timp ce în campionat au reuşit să perforeze poarta adersarilor de 7 ori.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×