Life

Au câștigat la loto, dar au pierdut imediat banii. Motivul incredibil pentru care nu au văzut nimic din marele premiu

Cum a fost urmărit de ghinion un cuplu. Gafa banală care i-a făcut pe cei doi soți să piardă 650.000 de lire sterline, marele premiu de la loto.
22.05.2024 | 20:07
Au castigat la loto dar au pierdut imediat banii Motivul incredibil pentru care nu au vazut nimic din marele premiu
Un cuplu a fost urmărit de ghinion. Cum au reușit cei doi soți să piardă toți banii. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Poveștile cu norocoșii de la loto sunt numeroase. De cele mai multe ori, cei care au ghicit numere câștigătoare au fost urmăriți de ghinion. Fie nu s-au bucurat de premiu, fie l-au ratat la mustață.

Ghinionul a urmărit un cuplu care a câștigat marele premiu la loto

A juca la loto nu este deloc atât de simplu precum pare. Cei care fac asta de ani de zile stau mereu cu sufletul la gură să afle dacă se numără sau nu printre câștigători.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, un cuplu a fost ”lovit” de noroc și a câștigat 650.000 de lire sterline. Din păcate, norocul nu a fost prea mult timp de partea lor.

Nareerat Phanphamorn și soțul ei, Kiat Liamsuwan au ratat la mustață marele premiul de la loterie. Bărbatul și-a dorit foarte mult să câștige la loto, astfel că a mers de multe ori la templu să se roage.

ADVERTISEMENT

Într-un final, a avut inspirația necesară pentru a trece pe bilet numerele câștigătoare. Însă, cei doi au pierdut toți banii într-o fracțiune de secundă din cauza unei gafe banale.

De ce nu a putut intra norocosul cuplu în posesia marelui premiu de la loto

Soția lui Kiat a povestit că el a fost cel care a cumpărat online biletele. De când le-a cumpărat, s-a rugat constant să se numere printre câștigători. Din păcate, atât Kiat, cât și soția lui au așteptat ca biletele să le fie livrate acasă, după ce au completat numerele câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Întreaga poveste s-a complicat, căci cei doi au ales să sune la loterie și să le explice situația. Reprezentanții loteriei au spus că nu pot intra în posesia premiului pentru că soțul lui Nareerat nu a răspuns la telefon atunci când a fost sunat.

Surprins de cele auzite, Kiat și-a verificat istoricul apelurilor, însă nu a descoperit niciun număr străin care să îl fi căutat. În acel moment, soții s-au gândit că cei de la loterie au făcut asta intenționat.

ADVERTISEMENT

Kiat nu a putut demonstra în fața loteriei că este este marele câștigător pentru că solicitase plata ramburs. Fără să mai stea prea mult pe gânduri, cei doi soți au dat loteria în judecată.

La scurt timp, loteria a postat un mesaj pe Facebook în care a lămurit care a fost, de fapt, problema. Potrivit comunicatului oferit de loterie, curierul nu a putut da de Kiat pentru a-i înmâna premiul. Din această cauză, acesta a decis să returneze biletele.

ADVERTISEMENT