Fotbal international

Au câștigat șapte campionate în Italia, însă vor să renunțe la fotbal din cauza coronavirus: „Gata, nu mai jucăm!”

09.03.2020 | 17:37
Au castigat sapte campionate in Italia insa vor sa renunte la fotbal din cauza coronavirus Gata nu mai jucam
ADVERTISEMENT

Președintele celor de la Pro Vercelli, Massimo Secondo, a anunțat printr-un mesaj postat pe Youtube că echipa sa va renunța la fotbal până în momentul în care epidemia de coronavirus va fi eradicată.

Pro Vercelli renunță la fotbal de teama coronavirus

Secondo este extrem de îngrijorat din cauza situației alarmante din Italia din această perioadă și susține că echipa sa nu se va mai antrena și va refuza să mai participe la meciurile din Serie C.

ADVERTISEMENT

Începând de astăzi, la Pro Vercelli s-au terminat antrenamentele și meciurile de fotbal până la finalul epidemiei de coronavirus. Sper că se va lua decizia la nivel federal să se oprească toate competițiile sportive.

Siguranța înainte de toate”, a anunțat oficialul clubului italia.

De asemenea, Secondo a anunțat că nu se vor mai antrena nici fotbaliștii din cadrul grupelor de juniori ale clubului: „E un gest totalmente iresponesabil să îi lași pe acești copii să se antreneze în asemenea condiții.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să pun în pericol pe nimeni, meciuri cu 25-30 de copii sunt periculoase”.

Pro Vercelli, printre cele mai vechi din Italia

Pro Vercelli 1892 e un club din Serie C, grupa A. Pro Vercelli a fost înființat în 1892, are un lot cotat la 3.7 milioane de euro și are obiectiv salvarea de la retrogradare în acest sezon.

Considerat unul dintre cele mai vechi cluburi din Italia, Pro Vercelli a câștigat 7 campionate în Peninsulă, la începutul anilor 1900.

ADVERTISEMENT

Italia este într-o criză fără precedent în aceste zile din cauza coronavirus. Peste 16 milioane de oameni sunt în carantină din cauza COVID-19.

  • 7 titluri de campioană a Italiei are Pro Vercelli în palmares
Tags: