Au chemat poliţia la nunta lui Mario Gotze. De la ce a pornit conflictul

Claudiu Surmei   
in Fotbal international
16/05/2018, 13:43
Au chemat poliţia la nunta lui Mario Gotze. De la ce a pornit conflictul
Gotze a adus Germaniei al 4-lea titlu mondial

Mario Goetze s-a căsătorit cu fotomodelul german Ann-Kathrin Brommel. Cei doi au avut parte de o cununie civilă cu probleme. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a calma spiritele.

Starul lui Dortmund şi fotomodelul Ann-Kathrin Brommel au mers la starea civilă din Dusseldorf pentru oficierea cununiei. Cei doi nu au vrut să se expună în faţa aparateleor foto şi a camerelor de filmat, aşa că presa nu a avut acces la eveniment. Numai că în clădire se aveau loc mai multe cununii la care erau prezenţi fotografi.

Un fotograf local a auzit că Gotze se află la starea civilă şi a luat câteva cadre cu fotbalistul german. I s-a spus că cei doi nu doresc să fie fotografiaţi, dar a continuat să facă poze. Imediat a fost abordat de 3 bărbaţi, printre care tatăl şi fratele miresei.

A fost nevoie de intervenţia poliţiei la nunta lui Gotze

Totul s-a terminat doar în momentul în care poliţia a intervenit pentru a calma spiritele. Fotograful a declarat pentru jurnaliştii de la Bild că i s-a cerut să şteargă pozele cu Gotze de pe card. În cele din urmă, a plecat bucuros că a putut să obţină fotografiile, însă a primit o scrisoare de la o firmă de avocatură în care i s-a cerut să nu le publice.

Închide ×