Au chemat poliţia la nunta lui Mario Gotze. De la ce a pornit conflictul

Claudiu Surmei   
in Fotbal international
16/05/2018, 13:43
Au chemat poliţia la nunta lui Mario Gotze. De la ce a pornit conflictul
Gotze a adus Germaniei al 4-lea titlu mondial

Mario Goetze s-a căsătorit cu fotomodelul german Ann-Kathrin Brommel. Cei doi au avut parte de o cununie civilă cu probleme. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a calma spiritele.

Starul lui Dortmund şi fotomodelul Ann-Kathrin Brommel au mers la starea civilă din Dusseldorf pentru oficierea cununiei. Cei doi nu au vrut să se expună în faţa aparateleor foto şi a camerelor de filmat, aşa că presa nu a avut acces la eveniment. Numai că în clădire se aveau loc mai multe cununii la care erau prezenţi fotografi.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Un fotograf local a auzit că Gotze se află la starea civilă şi a luat câteva cadre cu fotbalistul german. I s-a spus că cei doi nu doresc să fie fotografiaţi, dar a continuat să facă poze. Imediat a fost abordat de 3 bărbaţi, printre care tatăl şi fratele miresei.

A fost nevoie de intervenţia poliţiei la nunta lui Gotze

Totul s-a terminat doar în momentul în care poliţia a intervenit pentru a calma spiritele. Fotograful a declarat pentru jurnaliştii de la Bild că i s-a cerut să şteargă pozele cu Gotze de pe card. În cele din urmă, a plecat bucuros că a putut să obţină fotografiile, însă a primit o scrisoare de la o firmă de avocatură în care i s-a cerut să nu le publice. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×