News

Au crezut că beau țuică, dar au ajuns la spital intoxicați cu formol. Ce s-a întâmplat cu cei doi bărbaţi

Doi bărbați au ajuns la spital după ce au băut formol crezând că este țuică.
07.06.2021 | 13:20
Au crezut ca beau tuica dar au ajuns la spital intoxicati cu formol Ce sa intamplat cu cei doi barbati
ADVERTISEMENT

Doi bărbați au ajuns la spital după ce au vrut să se cinstească cu țuică, dar au băut formol de uz veterinar. Cei doi zilieri merseseră la un bărbat pentru a face o lucrare. După ce au terminat au profitat de absența proprietarului și au vrut să bea o sticlă de țuică.

Au ajuns însă la spital intoxicați cu formol. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Au crezut că beau țuică, dar au ajuns la spital intoxicați cu formol

Un botoșănean și un sucevean au ajuns direct la spital. Mihai T. (64 de ani), din localitate, și Mihai M. (37 de ani), din comuna Răuseni, județul Botoșani, au fost chemați de un bărbat pentru a-l ajuta la reconstrucția unui podeț din fața casei.

În jurul orei 18.00, proprietarul a plecat din gospodărie pentru a-și aduce animalele acasă. Profitând de absența gazdei, cei doi bărbați au început să scotocească și au găsit o sticlă.

ADVERTISEMENT

S-au gândit că este țuică, așa că au băut fără să stea pe gânduri. În recipient era însă formol de uz veterinar. Cei doi au băut aproximativ 30 de mililitri de formol fiecare.

După aproape 20 de minute, când s-a întors acasă bărbatul a observat că cei doi muncitori se simt rău. I-a întrebat ce s-a întâmplat, iar aceștia i-au arătat sticla din care băuseră.

ADVERTISEMENT

Atunci gazda a sunat imediat la 112. Două ambulanțe au sosit imediat și i-au transportat pe cei doi zilieri la UPU Suceava, diagnosticul fiind “intoxicație involuntară cu formol”.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz și a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. S-a stabilit că bărbatul avea formolul în scop veterinar.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat s-a intoxicat cu lichid de parbriz

Un bărbat a ajuns la spital intoxicat cu lichid de parbriz. Rudele bărbatului  în vârstă de 42 de ani au declarat că acesta a consumat foarte mult vin, iar când s-a terminat s-a enervat.

Într-un acces de furie a pus mâna pe o sticlă cu lichid de parbriz și a băut-o. A fost sesizată imediat Poliție Rurală Vadu Moldovei și o ambulanță a ajuns la casa bărbatului.

Acesta a fost dus la Spitalul municipal Fălticeni. De acolo cu diagnosticul “intoxicație voluntară parbrizol”, a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

ADVERTISEMENT
Tags: