Fotbal international

Au “dat foc” stadionului! Atmosferă care te lasă fără aer la Raja Casablanca – Wydad! Video

02.11.2019 | 23:39
Au dat foc stadionului Atmosfera care te lasa fara aer la Raja Casablanca  Wydad Video
Derby-ul dintre Widad și Raja Casablanca. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Wydad și Raja Casablanca este unul dintre cele mai spectaculoase meciuri dintre două rivale. Ambele formații marocane s-au întâlnit în Cupa Campionilor din Țările Arabe, iar scorul a fost 1-1 în manșa tur. Al doilea meci dintre cele două se va desfășura pe data de 23 noiembrie, iar fanii celor douî echipe se vor întrece în coregrafii, la fel cum au făcut-o și în primul meci.

Atmosferă spectaculoasă la derby-ul dintre Raja și Wydad Casablanca

Fiecare derby dintre Raja și Wydad Casablanca

este cu totul aparte, iar fanii ambelor formații se pregătesc cu mult timp înaintea derby-urilor pentru a crea o atmosferă cu adevărat unică pentru orice microbist. Evident, torțele și alte obiecte pirotehnice au fost prezente pe stadionul lui Raja Casablanca.

ADVERTISEMENT

Coregrafiile au fost de-a dreptul minunate, fanii lui Raja au afișat un dragon 3D care a plutit deaspura fanilor, în timp ce fanii lui Wydad au făcut mai multe tipuri de scenografii pentru a-și încuraja favoriții.

Duelul dintre cele două s-a terminat 1-1. Wydad a deschis scorul în minutul 33 prin El Haddad, iar Raja a egalat imediat după pauză prin Ngoma în minutul 48, iar suporterii au plecat mulțumiți acasă după derby.

ADVERTISEMENT
  • 16.300.000 este valoarea lotului lui Wydad Casablanca, conform transfermarkt.com
  • 13.350.000 este valoarea lotului lui Raja Casablanca, conform transfermarkt.com