Fotbal intern

Au dat lovitura! UNTOLD este noul sponsor oficial al clubului “U” Cluj

25.07.2018 | 18:27
Au dat lovitura! UNTOLD este noul sponsor oficial al clubului U Cluj

Au dat lovitura! UNTOLD este noul sponsor oficial al clubului “U” Cluj. Anunțul a fost făcut public pe site-ul oficial al grupării ardelene. Stadionul Cluj Arena, pe care “U” dispută meciurile de acasă, este totodată și gazda renumitului festival de muzică.

“FC Universitatea Cluj anunţă cu mândrie că, începând din sezonul fotbalistic 2018-2019, festivalul UNTOLD devine sponsor oficial al clubului. UNTOLD este mai mult decât un festival de muzică, este şi un model de bune practici, aşa că organizatorii festivalului îşi doresc să se implice cât mai mult în comunitatea unde s-a născut unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa. Stadionul Cluj Arena, casa festivalului UNTOLD va avea începând din acest an o dublă semnificaţie pentru fanii festivalului dar şi pentru suporterii echipei FC Universitatea Cluj, se arată în comunicatul emis de clubul din Cluj-Napoca.

Vezi live stream Untold 2018 pe Fanatik.ro

Reprezentanții lui “U” susțin că “unul dintre motivele care a stat la baza acestui parteneriat este acela că atât UNTOLD cât şi echipa de fotbal FC Universitatea Cluj sunt două branduri născute în oraşul de pe malul Someşului şi care au reuşit de-a lungul anilor să aducă renume naţional şi internaţional Clujului.”

UNTOLD este noul sponsor oficial al clubului “U” Cluj

Ardelenii au un nou sponsor oficial! Cu o istorie de 99 de ani, clubul speră ca la finalul sezonului să revină din nou pe prima scenă a fotbalului românesc. “FC Universitatea Cluj a adoptat o strategie care îmbină valorile izvorâte din istoria de aproape 100 de ani cu aspiraţiile tinerilor, pentru a creşte noi generaţii de suporteri care să ducă mai departe tradiţia ‘Şepcilor roşii’. Echipa se află în faţa unui sezon la finalul căruia poate reveni în elita fotbalului românesc”, mai scrie în comunicat.