Au dat-o la pace! “Şumudică nu e om rău. El a vrut doar să-şi ia banii!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/08/2016, 12:54
Au dat-o la pace! “Şumudică nu e om rău. El a vrut doar să-şi ia banii!”

Deşi au avut contre dure de-a lungul timpului, Gigi Becali şi Marius Şumudică au dat-o la pace. Finanţatorul Stelei a dezvăluit că s-a împăcat cu tehnicianul Astrei şi că cel din urmă l-a sfătuit să-i transfere pe Boldrin şi William De Amorim.

“Şumudică nu este duşmanul nostru. El nu e un om rău şi eu m-am împăcat cu el chiar dacă a fost obraznic. E om bun. L-am sunat şi am vorbit cu el pentru că nu vreau să fiu certat cu el. Mi-a dat sfaturi bune.

El era la Astra şi îmi spunea că trebuie să-l iau pe Boldrin de la Chiajna şi i-am zis că nu îl cunosc. Acum l-am luat şi am dat 400.000 de euro. Am vorbit cu Şumudică despre Boldrin şi De Amorim înainte să-i transfer la Steua. Mi-a zis că sînt jucători de mare valoare şi că o să crească şi mai mult la echipa mea. Eu acum văd că el nu m-a minţit şi că doar a vrut să îşi ia şi el banii”, s spus Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×