ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Au DECIS! Oficialii Federaţiei din Ungaria au anunţat cine va conduce naţionala pînă la finalul preliminariilor!

Federaţia Maghiară de Fotbal a anunţat că Pal Dardai va rămîne selecţionerul Ungariei pînă la finalul acestor preliminarii. Dardai, în vîrstă de 38 de ani, a preluat echipa de la Atilla...
Autor: Marian Popovici | 09.12.2014 | 20:08
Au DECIS! Oficialii Federaţiei din Ungaria au anunţat cine va conduce naţionala pînă la finalul preliminariilor!

Federaţia Maghiară de Fotbal a anunţat că Pal Dardai va rămîne selecţionerul Ungariei pînă la finalul acestor preliminarii. Dardai, în vîrstă de 38 de ani, a preluat echipa de la Atilla Pinter, dat afară după eşecul din primul meci din preliminariile Euro 2016, 1-2 cu Irlanda de Nord. 

ADVERTISEMENT

Sub comanda lui Dardai, Ungaria a obţinut două victorii, cu Insulele Feroe şi Finlanda şi un egal pe Arena Naţională cu România în cele 3 meciuri în care a condus echipa. Înţelegerea iniţială prevedea ca Dardai să rămînă pînă la finalul acestui an, însă federalii l-au convins să continue pînă la finalul preliminariilor.

Ungaria este pe locul 3 în grupa F a preliminariilor Euro 2016 cu 7 puncte, 3 mai puţin decît liderul România şi 2 mai puţin decît Irlanda de Nord, ocupanta locului secund. Următorul meci al Ungariei va fi pe 29 martie 2015 împotriva Greciei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!