Life

Au divorțat Loredana Groza și Andrei Boncea? Detaliul care o dă de gol pe cântăreață

Au divorțat Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, după mai bine de două decenii de căsnicie? Iată detaliul care o dă de gol pe îndrăgita cântăreață.
26.04.2022 | 15:40
Au divortat Loredana Groza si Andrei BonceaDetaliul care o da de gol pe cantareata
Au divorțat Loredana Groza și Andrei Boncea? Susa foto: Facebook, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a postat o imagine prin care le-a dat fanilor de înțeles că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Boncea, cu care este căsătorită de 24 de ani. Nu este pentru prima dată când apar astfel de speculații în privința mariajului juratei de la X Factor.

Au divorțat Loredana Groza și Andrei Boncea?

Îndrăgita cântăreață este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. Nici ea, nici soțul ei nu au vorbit despre un posibil divorț până în prezent. Au apărut și anul trecut speculații potrivit cărora cei doi s-ar fi separat.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza este foarte activă pe rețelele sociale și îi anunță pe fani de fiecare dată când apar noutăți despre proiectele de care se ocupă. Vedeta postează des imagini din viața de zi cu zi, așa cum a făcut și de Paște.

Jurata de la Antena 1 este o persoană credincioasă și a mers, ca în fiecare an, să ia lumină în noaptea Învierii, alături de familie.

ADVERTISEMENT

În imaginea postată recent, Loredana Groza apare alături de fratele ei, fiica ei și alți nepoți, dar nu și de Andrei Boncea.

Loredana Groza familia
Loredana Groza, fotografie de familie în noaptea de Înviere, fără soțul ei. Sursa foto: Instagram

Deși se zvonește că cei doi s-ar fi despărțit de trei ani și chiar ar fi divorțat, niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru. Artista și producătorul de film au împreună o fiică, Elena Boncea, în vârstă de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, din nou criticată de fani

Loredana a primit din nou critici din partea fanilor după ce s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare. Mulți i-au reproșat vedetei că nu ar trebui să se fotografieze așa la aproape 52 de ani.

Vedeta a lăsat la vedere posteriorul, lucru care a stârnit un val de critici din partea internauților. Pe conturile de socializare a postat o imagine într-o rochie neagră, transparentă, care îi scoate formele în evidență.

ADVERTISEMENT

“La vârsta ei, cine nu și-ar dori sa aibă, faima, renume și un așa corp sculptat? Haideți să fim serioși, femeia arata bine, chiar daca uneori cam exagerează cu despuiatul! /Este frumos, normal, la câte operații are, dar trebui să se uite și în buletin/Doamne păzește și maica precista, e sfintele post!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Au fost însă și multe comentarii pozitive din partea celor care o urmăresc și o admiră pentru cum arată la această vârstă.

“Frumoasa noastră Loredana e cunoscută în toată lumea pentru frumusețea ei, inteligență și muzică ei! Felicitări și mult succes în continuare! (…) Păcat că ai trecut de 50 de ani.”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT