Life

Au divorţat Paula Seling şi Radu Bucura? Primele declaraţii: “Nu mă mai ocup de activitatea ei”

Au divorţat Paula Seling şi Radu Bucura? Primele declaraţii au fost făcute chiar de partenerul de viață al acesteia. A mărturisit că nu se mai ocupă de activitatea sa.
26.10.2022 | 20:13
Au divortat Paula Seling si Radu Bucura Primele declaratii Nu ma mai ocup de activitatea ei
Au divorţat Paula Seling şi Radu Bucura? Primele declaraţii. Foto: colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Au divorţat Paula Seling şi Radu Bucura? Partenerul de viață al artistei a dat primele declarații, dar s-a ferit să spună dacă mai este sau nu cu cântăreața.

Au divorţat Paula Seling şi Radu Bucura?

Paula Seling şi Radu Bucura ar fi divorțat după 17 ani de căsnicie. Aceștia s-ar fi separat, iar Radu Bucura nu se mai ocupă de activitatea profesională a artistei, așa cum s-a întâmplat până acum.

ADVERTISEMENT

Radu Bucura a confirmat că nu se mai ocupă de activitatea Paulei Seling, dar a refuzat să dea alte detalii din viața personală, argumentând că ceea ce se întâmplă în privat nu ar trebui discutat în presă.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

ADVERTISEMENT

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura pentru Click.

Noul manager al Paulei Seling a transmis faptul că de la divorț, soțul acesteia nu se mai ocupă de activitatea sa profesională și nu mai este managerul său, tot pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Paula Seling, probleme în căsnicie. Certurile dese ar fi pus capăt relației cu Radu Bucura

Paula Seling a fost și ea contactată de sursa citată, dar nu a vrut să dea niciun detaliu despre divorț.

Aniversarea de 17 ani a căsniciei Paulei Seling și a lui Radu Bucura ar fi urmat să aibă loc chiar anul acesta, dar cei doi ar fi divorțat.

ADVERTISEMENT

Apropiații cuplului spun că nu au fost văzuți de multă vreme la concerte împreună, așa cum se întâmpla de obicei, și aceștia mai spun că nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme, și după multe certuri, au decis să se despartă.

Așa dă de înțeles și o postare făcută de artistă pe social media:

„Uneori simți că drumul te duce într-o direcție fără să poți să faci nimic. Că o frunza pe rău, că un pasager într-un tren luat la întâmplare.

Dar toate se fac spre bine. Și, cândva, vei înțelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci”, a scris artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: