Cele mai citite

Rezultatele autopsiei lui Astori. Care e cauza decesului căpitanului

A fost efectuată autopsia lui Davide Astori. Care este cauza morţii căpitanului Fiorentinei. Joi va avea loc înmormântarea.
06.03.2018 | 18:50
Rezultatele autopsiei lui Astori. Care e cauza decesului căpitanului
ADVERTISEMENT

Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a decedat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în camera de hotel unde echipa se afla înaintea meciului de campionat cu Udinese. Toate partidele programate duminică au fost amânate.

Procurorul care a deschis o anchetă pe tema morţii lui Astori a cerut efectuarea unei autopsii, pentru a afla mai multe detalii asupra cauzei decesului unui sportiv în etate de 31 de ani, care nu mai avusese niciodată probleme medicale, în afara inerentelor accidentări.

ADVERTISEMENT

Autopsia nu a fost de ajuns. Ce va urma

Marţi au venit rezultatele autopsiei.  Davide Astori a murit in urma unui stop cardiac, anunta medicii legisti care au examinat trupul neinsufletit al jucatorului. “Nu exista un motiv clar pentru moartea subita a capitanului Fiorentinei. E o moarte subita si neasteptata. Inima lui a incetinit progresiv, pana cand s-a oprit”, scrie in raportul medicilor. 

Ei vor anunta in 60 de zile si rezultatele unei analize genetice ale jucatorului. Autopsia a fost realizata de un medic specializat in studiul “mortii subite” prin stop cardiac la persoanele care nu sufera de probleme cardiace. Davide Astori va fi ars maine la Coverciano, iar joi va fi inmormantat la Florenta. 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri