News

Au fost depistați agresorii din Delta Dunării, care au atacat o barcă în care se aflau turiști nemți. VIDEO

12.05.2019 | 13:56
Au fost depistati agresorii din Delta Dunarii care au atacat o barca in care se aflau turisti nemti VIDEO
ADVERTISEMENT

Oamenii legii l-au identificat pe bărbatul care zilele trecute a agresat un ghid turistic pe unul dintre canalele din Delta Dunării! Ghidul se afla la bord cu 10 ornitologi germani, când pe lângă ambarcațiunea lor a trecut o barcă în viteză, lăsând în urmă valuri uriașe.

Agresorii din Delta Dunarii au fost identidicați de oamenii legii

Ghidul Daniel Petrescu le-a cerut să meargă mai încet, însă pasagerii bărcii de mare viteză au început să-i înjure și să continue să facă valuri mari. Mai mult, unul dintre ocupanții bărcii de mare viteză a aruncat un pahar de sticlă către ghid, rănindu-l! Ghidul turistic a filmat tot incidentul și pe imagini se vedea cum sângele îi curgea pe obraz, după ce a fost rănit de paharul aruncat către el.

ADVERTISEMENT

În urma plângerii depuse de victimă, poliția din Tulcea a anunțat că i-a identificat pe agresori, fiind vorba despre doi bărbați din Argeș. “La data de 10 mai, polițiștii IPJ Tulcea au fost sesizați prin plângere depusă de un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Maliuc, la sediul Postului de Poliție Maliuc, despre faptul că în cursul aceleiași zile, în zona Mila 23, în timp ce se afla într-o ambarcațiune cu turiști străini, a fost agresat de o persoană necunoscută, aflată într-o altă ambarcațiune.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele agresorilor

 În urma agresiunii, reclamantul a fost rănit. În baza sesizării și activităților desfășurate imediat de polițiști, a fost identificată persoana implicată, fiind vorba de un bărbat de 43 ani din județul Argeș. 

ADVERTISEMENT

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe“, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea, informează www.tlnews.ro. Bărbatul de 43 de ani era însoțit de un alt prieten, în vârstă de 42 de ani, tot din Argeș, cei doi fiind și ei tot turiști, care au închiriat barca de mare viteză.

Tags: