News

Au fost dezvăluite detalii intime din vacanța lui Vladmir Putin în Siberia

01.04.2019 | 11:42
Au fost dezvaluite detalii intime din vacanta lui Vladmir Putin in Siberia

Președintele rus, Vladimir Putin

, nu oferă prea multe amănunte despre viața sa personală sau despe ce face în timpul liber, dar acum au apărut detalii intime despre vacanțele sale. Este vorba despre cea petrecută în Siberia, în anul 2018.

Au fost dezvăluite detalii intime din vacanța lui Vladmir Putin. Ce îi place președintelui

Ce îi place să mânânce liderului de la Kremlin? Oare gătește? Ce îi place să bea? Sunt întrebări la care mulți așteptau răspunsurile și acestea au venit de la un lider regional: președintele Republicii Tuva, Sholban Kara-ool. Acesta a vorbit despre preferințele președintelui Federației Ruse, într-un interviu pentru sputnik.com.

Potrivit lui Sholban Kara-ool, Vladimir Putin bea, în special, cafea și ceai preparat după obiceiurile locale. Astfel, la început, cafeaua este amestecată cu zahăr într-un ibric și apoi încălzită până când totul devine o pastă caramelizată. Peste amestec se toarnă apă și băutura este gata caând atinge punctul de fierbere, a explicat liderul din Tuva.

Vladimir Putin gătește

În ceea ce privește mâncarea, Sholban Kara-ool a spus că Vladimir Putin preferă, în vacanțe, șașlâcul, un preparat din carne de miel preparată la grătar, cu sos marinat. Sosul este marele secret al lui Putin și acesta nu îl împărtășeșete cu nimeni, a povestit președintele Republicii Tuva.

Una dintre cele mai mediatizate vacanțe petrecute de Vladimir Putin în Republica Tuva, situată în sudul Siberiei, a fost cea de anul trecut, când liderul de la Kremlin a venit aici împreună cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu, și cu șeful FSB, Aleksandr Bortnikov. Ei au făcut rafting, iar Putin le-a arătat celor doi „pădurea fabuloasă” din zonă.

Cu ochii pe Venezuela

În prezent, Vladimir Putin nu se gândește la vacanțe, ci este cconcentrat asupra situației din Venezuela. Dovadă stau comunicatele tot mai frecevente ale Ministerului de Externe de la Moscova. „Continuând retorica agresivă împotriva Venezuelei şi încercând în mod deschis să efectueze o lovitură de stat în această ţară, Statele Unite acuză naţiuni care cooperează cu autorităţile legale, inclusiv cu Rusia”, se arată într-unul dintre acestea.

„Federaţia Rusă dezvoltă cooperarea cu Venezuela prin respectarea strictă a Constituţiei acestei ţări şi a tuturor normelor legislative. Prezenţa specialiştilor ruşi pe teritoriul Venezuelei este reglementată prin acordul de cooperare militară dintre guvernele Rusiei şi Venezuelei”, se mai spune în textul citat.