Fotbal international

Au fost dezvăluite salariile de la Liverpool! Leafa lui Salah e… faraonică

03.11.2020 | 22:06
Au fost dezvaluite salariile de la Liverpool Leafa lui Salah e faraonica
ADVERTISEMENT

Salariile jucătorilor de la Liverpool au fost dezvăluite în presa britanică, iar leafa lui Mo Salah este un cu adevărat demnă de un faraon.

Trupa antrenată de Jurgen Klopp s-a întărit în această vară prin aducerea unor nume importante precum Diogo Jota sau Thiago Alcantara.

ADVERTISEMENT

Financiar, cheltuielile sunt enorme pentru clubul britanic, salariile jucătorilor ajungând însumat la aproximativ 94 de milioane de lire sterline anual.

Au fost dezvăluite salariile de la Liverpool, Salah e în top.

Cel mai bine plătit jucător de la Liverpool este Mo Salah, acesta câștigă anual un salariu de 10.400.000 de lire sterline, fiind liderul acestui top de venituri.

ADVERTISEMENT

Pe locul secund se află la egalitate Roberto Firmino și Virgil Van Dijk, ambii cu un salariu de 9.360.000 de lire sterline. Podiumul este completat de către veteranii Jordan Henderson și James Milner cu un venit anual de 7.280.000 de lire sterline

Surpriza majoră vine din faptul că Trent Alexander-Arnold și Andrew Robertson, fundașii laterali ai celor de la Liverpool se află în coada clasamentului, cei doi încasând sub 3 milioane de lire sterline anual.

ADVERTISEMENT

Liverpool pregătește o mutare șoc pe piață transferurilor

Campioana en-titre în Premier League pregătește un adevărat șoc pe piața transferurilor în vara anului 2021, atunci când dorește să îl aducă pe Kylian Mbappe pe Anfield.

Mbappe apreciază munca depusă de Jurgen Klopp la Liverpool fiind plăcut impresionat de randamentul echipei: “Ce face Liverpool în acest moment este uimitor. Sunt o mașinărie de fotbal, și-au găsit ritmul și funcționează la turație maximă continuu.

ADVERTISEMENT

Nu știu să piardă, jucătorii sunt focusați, câștigă meciurile pe bandă rulantă. Problema lor este că toată lumea este cu ochii pei șî încearcă să găsească soluții de a-i contracara. Acum trebuie să demonstreze din nou că sunt o forță dar sunt o echipă bună cu un antrenor de excepție.” a declarat francezul.

ADVERTISEMENT