Life

Au fost eliminați, dar au revenit. Cuplul care se întoarce la Power Couple și intră în lupta pentru marele premiu

Cuplul care a revenit la Power Couple. A fost eliminat recent, dar cuplurile finaliste l-au vrut în lupta pentru premiul din marea finală.
11.03.2024 | 22:25
Au fost eliminati dar au revenit Cuplul care se intoarce la Power Couple si intra in lupta pentru marele premiu
Cuplul care a primit încă o șansă la Power Couple. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Power Couple devine o emisiune din ce în ce mai grea pentru cuplurile de vedete. Cei care au ajuns până în semifinale și-au dat seama că probele nu sunt deloc ușoare. Pe lângă faptul că le testează aptitudinile fizice, provocările le demonstrează concurenților cât de bine își cunosc partenerii.

Cine s-a întors la Power Couple după ce au fost eliminați

Power Couple se apropie cu pași repezi de marea finală. Cuplurile au rămas tot mai puține, iar cei care au gafat la probe sau nu au fost atenți, au plecat acasă. Dar, se pare că nu pentru toate cuplurile eliminate drumul a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

Emisiunea prezentată de Dani Oțil este una plină de surprize. Așa se face că unul dintre cuplurile eliminate primește șansa de a se reîntoarce în concurs. Revenirea lor este o reală amenințare pentru restul concurenților.

Răsturnarea de situație a avut loc chiar în ediția din această seară. Cele patru cupluri finaliste au fost nevoite să ia o decizie foarte importantă. Și anume, să numească un cuplu eliminat pe care și l-ar dori înapoi în concurs. Alegerea a fost una surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Emi și Mădălina, Oana și Radu, Ana și Tudor, Cosmin și Eliza, cu toții au decis ca Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea să revină în concurs. Deși au fost eliminați săptămâna trecută, se pare că cei doi au mai primit o șansă în lupta pentru marele premiu.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au primit încă o șansă în lupta pentru marele premiu

Pentru Daiana a fost o adevărată surpriză atunci când a aflat decizia colegilor. Cu toții au motivat alegerea, spunând că au realizat că Daiana și Sorin au o relație puternică. Tocmai din acest motiv, ar fi păcat să plece atât de repede din concurs.

ADVERTISEMENT

Pentru cei de acasă nu a fost neapărat o surpriză, căci Daiana Anghel s-a dat de gol pe grupul său de Instagram, acolo unde vorbește cu fanii. Potrivit paginii Viperele Vesele, vedeta le-ar fi dat de înțeles celor de acasă că nu este momentul să o felicite pentru parcursul ei.

Imediat cum au văzut ediția de săptămâna trecută, fanii s-au grăbit să îi scrie Daianei. Aceasta a primit diverse mesaje prin care urmăritorii o felicitau pentru tot parcursul ei în emisiunea Power Couple. Vedeta le-a spus tuturor că nu este cazul ”să se grăbească ca fetele la măritat”, semn că mai avea o surpriză pentru ei.

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost dezvăluită chiar în această seară. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au revenit la Power Couple și par mai dispuși ca niciodată să plece acasă cu marele premiu. Daiana a demonstrat că este o luptătoare și că nu acceptă să piardă.

Tot în online au început să circule și primele zvonuri cu privire la câștigătorii primul sezon Power Couple. Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, marele premiu al acestui sezon va merge la nimeni alții decât Daiana și Sorin.

ADVERTISEMENT