Nicio categorie

“Au fost folosite arme chimice în Siria. Ce am văzut şochează conştiinţa mondială”

Secretarul american de Stat, John Kerry, a afirmat luni că în Siria au fost folosite arme chimice, săptămîna trecută, considerînd că aceasta este o "indecenţă morală" pentru care...
27.08.2013 | 08:13
John Kerry
ADVERTISEMENT

Secretarul american de Stat, John Kerry, a afirmat luni că în Siria au fost folosite arme chimice, săptămîna trecută, considerînd că aceasta este o “indecenţă morală” pentru care responsabilii trebuie să răspundă.

“Arme chimice au fost folosite în Siria”, a declarat Kerry presei, într-o intervenţie la Washington, “este de necontestat”.

ADVERTISEMENT

“Ceea ce am văzut săptămîna trecută în Siria şochează conştiinţa mondială. Aceasta sfidează orice cod de moralitate. Masacrul orbesc al civililor, uciderea femeilor şi copiilor şi trecătorilor nevinovaţi cu arme chimice este o indecenţă morală”, a declarat şeful diplomaţiei americane.

“Preşedintele (american Barack) Obama crede că cei care au recurs la armele cele mai atroce împotriva persoanelor celor mai vulnerabile de pe planetă trebuie să dea socoteală”, a adăugat Kerry, într-o declaraţie solemnă, informează Mediafax.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri