Fotbal intern

Au fost montate scaunele pe stadionul “Francisc Neuman” din Arad! Cum arată noua arenă şi când va fi gata! Video

24.07.2019 | 20:30
Au fost montate scaunele pe stadionul Francisc Neuman din Arad Cum arata noua arena si cand va fi gata Video

Fanii clubului UTA Arad mai au puţin de aşteptat până îşi vor susţine favoriţii pe stadionul “Francisc Neuman”. Miercuri, munictorii au început să monteze scaunele pe noua arenă, care va avea o capacitate de aproape 12.000 de locuri.

Au fost montate scaunele pe stadionul “Francisc Neuman” din Arad. De ce întârzie inaugurarea

Cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon din Liga 2, pe stadionul “Francisc Neuman” din Arad au fost montate primele scaune. Cu toate acestea, UTA are şanse mici să joace meciurile pe teren propriu pe noua arenă. Cel mai probabil, formaţia arădeană ar putea să evolueze pe stadionul “Francisc Neuman” în primăvară.

Lucrările în zona vestiarelor nu au început până în prezent, o altă problemă fiind închiderea celor patru patru colţuri ale arenei, ceea ce întârzie inaugurarea arenei. Scaunele au fost montate direct pe beton cu ajutorul a trei șuruburi de fixare, conform cerinţelor ISU. Operaţiunea va dura până la finalul lunii iulie, ca mai apoi să fie montat gazonul. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

A început montarea primelor scaune la noul stadion Francisc Neuman Arad.https://tvarad.ro/news/a-inceput-montarea-scaunelor/510

Gepostet von TV Arad am Mittwoch, 24. Juli 2019

Antrenorul lui UTA Arad spera ca stadionul să fie gata în această toamnă

În primăvară, Laszlo Balint, antrenroul celor de la UTA Arad, sper ca stadionul “Francisc Neuman” să fie gata în această toamnă. Acesta îşi dorea ca meciurile din sezonul 2019-2020 al Ligii 2 să se dispute pe noua arenă.

“Faptul că oamenii de acolo au încercat să finalizeze cât mai repde stadionul a fost unul dintre atuurile cu care m-au convins să merg la UTA. În acest moment, se poate spune că stadionul este pe ultima sută de metri în ceea ce privește construcția. Din ce discuții am avut cu oamenii de acolo, cel târziu în august sau septembrie să putem juca meciuri oficiale pe noul stadion. Toată lumea știe ce suporteri sunt la Arad, ce emulație se va creea odată cu inaugurarea noului stadion. Sunt convins că se va creea o emulație extrem de benefică pentru echipă. UTA este o echipă foarte iubită, cu suporteri foarte pretențioși”, declara antrenorul arădenilor.

Tags: