Au găsit un copil de 5 ani singur, în tramvai. Ce a povestit micuţul i-a şocat pe poliţişti

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 11:45
Au găsit un copil de 5 ani singur, în tramvai. Ce a povestit micuţul i-a şocat pe poliţişti

Poliţiştii locali au fost anunţaţi ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, că un copil în vârstă de aproximativ 5 ani s-a pierdut de părinţi, aflându-se în tramvaiul cu nr. 4, în zona pe Calea Torontalului, din Timişoara.

mediat, poliţiştii locali s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit minorul care s-a speriat când s-a văzut singur în mijlocul de transport.

Acesta le-a povestit poliţiştilor locali că a plecat singur de acasă să-şi caute mama, plecată în oraş cu treabă. Minorul a ştiut să spună cum îl cheamă şi să descrie strada pe care locuieşte, motiv pentru care poliţiştii locali au identificat adresa la care locuieşte minorul.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×