Fotbal intern

Au început antrenamentele la U Craiova! Fotbaliştii au cerut să se pregătească în grupe de câte trei! Video exclusiv

21.04.2020 | 16:15
Au început antrenamentele la U Craiova! Fotbaliştii au cerut să se pregătească în grupe de câte trei! Video exclusiv
Universitatea Craiova a reluat antrenamentele
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este primul club din Liga 1 care reia antrenamentele în mod organizat. FANATIK a aflat că jucătorii au cerut să le fie permise ședințele de pregătire în grupuri de câte trei și i-a surprins pe fotbaliști la baza clubului.

Universitatea Craiova a reluat antrenamentele

Federația Română de Fotbal a anunțat pe 12 martie suspendarea tuturor activităților fotbalistice în perioada de stare de urgență cauzată de coronavirus și, la aproape o lună și jumătate distanță, jucătorii primului club din prima divizie au revenit pe gazon.

FANATIK a aflat că, la cererea jucătorilor, oficialii Universității Craiova au permis reluarea ședințelor de pregătire la baza clubului și, în următoarea perioadă, fotbaliștii se vor antrena în grupuri de câte trei.

ADVERTISEMENT

FANATIK i-a surprins marți pe fotbaliștii formației din Bănie la antrenamentul realizat în complexul din Lunca Jiului.

De azi au inceput antrenamentele pe teren pe grupe de câte 3 la Universitatea Craiova

Posted by Fanatik Sport on Tuesday, April 21, 2020

Mirko Pigliacelli, Claude Dielna și Gustavo, absenți

Mirko Pigliacelli, Claude Dielna și Gustavo sunt trei dintre fotbaliștii Universității Craiova care nu vor susține antrenamente la baza clubului în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Cei trei au plecat din România după suspendarea campionatului și, la revenirea în țară, cel mai probabil vor trebui să respecte perioada de izolare impusă de autorități pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Universitatea Craiova a disputat ultimul meci oficial în urmă cu o lună și jumătate, pe 8 martie. Pe Arena Națională, formația antrenată de Corneliu Papură a fost învinsă de FCSB, scor 1-4, și a ajuns pe locul trei în ierarhia din play-off, la patru puncte de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Dacă situația cauzată de coronavirus o va permite, primul meci oficial al Universității Craiova după pandemie se va disputa, conform planificării realizate de Liga Profesionistă de Fotbal, în week-end-ul 6-7 iunie.

În etapa a treia din play-off, formația din Bănie va juca, pe stadionul „Ion Oblemenco”, împotriva celor de la FC Botoșani, în timp ce ultimele două runde ale turului programează dueluri cu Astra Giurgiu și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
  • 4 puncte este distanța dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj după disputarea primelor două runde din play-off
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri